Δεκατριάχρονη κατέρρευσε στο X-Factor,όταν αποκλείστηκε (VIDEO)

14:10 9/12/2011 - Πηγή: AEK365

Σοκ προκαλεί η αντίδραση μιας 13χρονης υποψηφίου του X Factor στην Αμερική, η οποία κατέρρευσε όταν άκουσε ότι το κοινό αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι.

Η 13χρονη Ρέιτσελ Κρόου είχε φτάσει στην τελική ευθεία του X-Factor όταν οι κριτές έπρεπε να αποφασίσουν ανάμεσα σε αυτή και τον συμπαίκτη της για το ποιος θα συνεχίσει. Οι ψήφοι ήταν δυο κατά και για τον καθένα με την Νικόλ Σβέρτζινγκερ να

δίνει την τελική ψήφο κατά της Ρέιτσελ. Έτσι, στη συνέχεια η επιλογή ήταν καθαρά του κοινού το οποίο αποφάσισε να διώξει την 13χρονη.

Η Ρέιτσελ όταν άκουσε το όνομα της ξέσπασε σε κλάματα και κατέρρευσε στη σκηνή με τον κριτή Σάιμον Κόουελ να τρέχει να τη σηκώσει. Η Νικόλ Σβέρτζινγκερ που είχε δώσει τη χαριστική ψήφο ξέσπασε και αυτή σε ασυγκράτητα κλάματα. Όταν η μητέρα της 13χρονης ανέβηκε στη σκηνή, για να τη συνεφέρει, η Ρέιτσελ ακούστηκε να της λέει «Μου υποσχέθηκες».

Το χθεσινό περιστατικό φέρνει ξανά στο φως τη συζήτηση για το αν θα πρέπει τόσο μικρά παιδιά να εκτίθενται σε τέτοιους διαγωνισμούς, ειδικά στην τηλεόραση , και κατά πόσο μπορούν να διαχειριστούν την ήττα ή ακόμα και τη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα