Βάνα Μπάρμπα: Αδικημένος ο Γιώργος Παπανδρέου. Πρέπει να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή

15:53 16/5/2014 - Πηγή: AEK365

Kαλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε και για την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.
«Έχω μια γκαντέμικη σχέση με την πολιτική», εξομολογήθηκε η ηθοποιός και εξήγησε πως κάθε φορά που εκείνη βγαίνει σε ψήφους, δεν βγαίνει ποτέ αυτός που ηγείται. Η Βάνα Μπάρμπα στις προηγούμενες εθνικές εκλογές ήταν υποψήφια βουλευτής με τον ΛΑ.Ο.Σ.

του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Β' Αθηνών.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της δεν δίστασε να αποκαλύψει, ποιο κόμμα την εκφράζει περισσότερο, ενώ είπε δημόσια και την άποψή της για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
«Ανέκαθεν ήμουν πάντα με το κέντρο. Ήμουν ένα παιδί που αγάπησε το κέντρο πολύ. Προδόθηκα από το κέντρο πολύ. Πιστεύω ότι ζούμε ιστορικές στιγμές. Πρέπει να γκρεμιστεί όλο το σπίτι για να μπορέσουμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο. Είμαι σε καθετί που μπορεί να είναι καινούργιο, αληθινό και αυθεντικό. Πάντα η καρδιά μου είναι στο κέντρο, δεν μπορώ να προδώσω αυτό που αγάπησα. Με ενοχλεί που το ΠΑΣΟΚ άλλαξε το όνομα σε ΕΛΙΑ. Τι κρύβεσαι και από ποιον; Έκανες λάθη. Ζητήστε συγνώμη. Δεν φταίει το ΠΑΣΟΚ για όλα. Πλήρωσε τα πάντα το ΠΑΣΟΚ. Η Νέα Δημοκρατία που ήταν; Είναι άδικο αυτό», δήλωσε η ηθοποιός, που είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου στον Δήμο Γλυφάδας.
Όσο για τον πρώην πρωθυπουργό είπε: «Αν τολμούσα να πω κάτι... Δεν είναι και εύκολο... Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο άνθρωπος που έφερε το μνημόνιο έχει πυροβοληθεί πάρα πολύ και δικαιολογημένα. Κάποιοι άνθρωποι σήκωσαν ένα σταυρό λίγο άδικα, υπερβολικά. Θεωρώ ότι είναι από τους αδικημένους και θεωρώ ότι πρέπει να ξαναβγεί στα πολιτικά πράγματα. Δεν είναι δική του ευθύνη όλα».

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα