Τζαβέλλας: Θα μείνω στην Μονακό, αν παίζω

09:54 12/12/2012 - Πηγή: AEK365

Την πρόθεση του να παραμείνει στην Μονακό μόνο στην περίπτωση που έχει χρόνο συμμετοχής εξέφρασε ο Γιώργος Τζαβέλλας ο οποίος μίλησε και για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ ενώ αποκάλυψε πως είχε δυο καλές προτάσεις από Ρωσία.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζαβέλλας στην εφημερίδα "Sportday"
Ξεκινάμε από τα βασικά. Πώς είσαι στη Μονακό;
«Λόγω Euro άργησα λιγάκι να

μπω στην προετοιμασία και να βρω ρυθμό. Τώρα πια έχω μπει κανονικά, είμαι βασικός, η ομάδα πάει καλά και χαίρομαι».
- Μέχρι πρότινος ο Ρανιέρι έκανε συνεχές ροτέισον, με βάση το οποίο έμεινες κι εσύ σε κάποια παιχνίδια στον πάγκο. Σε δυσκόλεψε αυτό στο να βρεις σταθερό ρυθμό;
«Ναι, είναι αλήθεια ότι αυτό με δυσκόλεψε. Μου αρέσει πολύ να αγωνίζομαι και όταν μένω έξω χαλάει όλη η ψυχολογία μου. Γενικά, όμως, οι άνθρωποι του συλλόγου αλλά και οι φίλαθλοι από την πρώτη μέρα μου έχουν συμπεριφερθεί με μεγάλη ζεστασιά και αυτό μετράει πολύ για μένα».
- Στα τελευταία ματς, πάντως, είσαι σταθερά βασικός...
«Ναι, ευτυχώς (σ.σ.: γελάει). Νομίζω ότι είναι καλύτερα έτσι, να υπάρχει μια σταθερότητα. Είτε παίζω εγώ είτε κάποιο άλλο παιδί, τουλάχιστον αυτός που χρησιμοποιείται να βρίσκει ρυθμό».
- Πώς είναι γενικότερα η συνεργασία σου με τον Ρανιέρι; Ποια είναι η άποψή σου γι' αυτόν;
«Είναι ένας μεγάλος προπονητής και ζητάει κάθε φορά το κάτι παραπάνω από τους ποδοσφαιριστές. Αυτό εμένα δεν με δυσκολεύει, είμαι μαθημένος σε αυτό. Από κει και πέρα, οι σχέσεις μου με κάθε προπονητή που έχω συναντήσει στην καριέρα μου είναι τυπικές. Οχι με την κακή έννοια, αλλά με την ακριβή έννοια του όρου: ο προπονητής μού ζητάει κάποια πράγματα σε αγωνιστικό επίπεδο κι εγώ κάνω ό,τι μπορώ μέσα στο γήπεδο για να εκτελέσω τις εντολές. Αυτό είναι όλο».
- Πότε λήγει το συμβόλαιό σου με τη Μονακό;
«Εχω ακόμη ενάμιση χρόνο συμβόλαιο».
- Θα καταφέρει την άνοδο η ομάδα;
«Ναι, είναι καιρός να γυρίσει στη μεγάλη κατηγορία, όπως της αρμόζει».
- Τι σκαρώνουν εκεί στο πριγκιπάτο; Ακούγονται φήμες για Λάμπαρντ, Μπέκαμ, πολύ πράμα γενικά...
«Εδώ ο Τύπος και ο κόσμος προβλέπουν ότι στο άμεσο μέλλον θα συνδιεκδικούμε το πρωτάθλημα με την Παρί. Κάτι πολύ καλό σχεδιάζεται. Υπάρχουν και τα χρήματα και η οργάνωση».
- Πυκνώνουν οι πληροφορίες ότι σε έχει βάλει στο στόχαστρο ο ΠΑΟΚ. Κατά πρώτον, έχεις γίνει αποδέκτης σχετικού ενδιαφέροντος, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω του ατζέντη σου;
«Δεν μου αρέσει να κάνω δηλώσεις για άλλες ομάδες, τη στιγμή που έχω συμβόλαιο με τη Μονακό. Βεβαίως, αν πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, είναι σεβαστό και τιμητικό για εμένα, καθώς πρόκειται για μεγάλη ομάδα».
- Κατά δεύτερον, θα έβλεπες με καλό μάτι μια τέτοια προοπτική; Θα συζητούσες, δηλαδή, με τον ΠΑΟΚ;
«Εχω ξαναπεί ότι όσο περισσότερο μπορώ να μείνω στο εξωτερικό θα το κάνω. Ωστόσο, αν κάποια στιγμή οι συνθήκες στη Μονακό αλλάξουν για μένα και δεν είναι όπως θα ήθελα, θα μπορούσα να συζητήσω με οποιονδήποτε τυχόν ενδιαφερόμενο, με βάση αυτό που
Keywords
Τυχαία Θέματα