Ξεκινάει το Coca-Cola Cup 2013

09:02 12/12/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν, το Coca-Cola Cup επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους για να προσφέρει και πάλι ποδοσφαιρικές συγκινήσεις και πλούσια δώρα. Μέσα από μια σειρά 12 αγωνιστικών διημέρων, παίκτες ηλικίας 14-19 ετών θα μπορούν να αγωνιστούν σε γήπεδα 5x5 με απώτερο σκοπό την τελική φάση του Μαΐου που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.
Το Coca-Cola

Cup στοχεύει στο να κάνει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να συμμετέχουν σε ένα ενεργό τρόπο ζωής και δράσης, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας είναι και η άσκηση. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η μόνη διαδικασία που απαιτείται για τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, είναι η οργάνωση της ομάδας του και η δήλωσή της στο πρωτάθλημα.
Ξεκινώντας από το Χαλάνδρι και τις εγκαταστάσεις του Athletic Football Center, η διοργάνωση θα καλέσει τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή και να κατακτήσουν την κορυφή στις τρεις διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες που είναι οι εξής:
Α. Παιδιά 14-15 ετών (γεν. 1/1/1998-31/12/1999)
Β. Παιδιά 16-17 ετών (γεν. 1/1/1996-31/12/1997)
Γ. Παιδιά 18-19 ετών (γεν. 1/9/1993-31/12/1995)

Οι αγώνες του φετινού Coca-Cola Cup θα διεξαχθούν σε 8 μεγάλες πόλεις της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης, Λάρισα, Βόλος, Ιωάννινα και Καλαμάτα) σε 12 τουρνουά που θα ολοκληρωθούν με τους τελικούς στις εγκαταστάσεις της σχολής Ελληνογερμανική Αγωγή στην Παλλήνη και η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει τους 5.000 νέους.
Η πρωταθλήτρια ομάδα της τελικής φάσης της διοργάνωσης στην ηλικιακή κατηγορία 18-19 κερδίζει ως έπαθλο ένα ταξίδι στην Ιταλία για να ζήσει την εμπειρία ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Οι πρωταθλήτριες ομάδες της τελικής φάσης στις ηλικιακές κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μια ανά κατηγορία) κερδίζουν ως έπαθλο τη συμμετοχή των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα. Εκεί τα παιδιά αυτών των δύο ομάδων θα έχουν τη δυνατότητα να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να προπονηθούν από ένα ειδικευμένο επιτελείο προπονητών και αν κριθούν έτοιμοι θα τους δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δοκιμαστικά επαγγελματικών ομάδων του εξωτερικού. Το μεγαλύτερο δώρο όμως που προσφέρει σε κάθε παιδί αυτό το τουρνουά δεν είναι άλλο από την μοναδική ευκαιρία να δείξει σε πανελλαδική κλίμακα το ταλέντο του. Να φτιάξει την δική του ομάδα, να χαρεί τη μαγεία του ποδοσφαίρου, να πανηγυρίσει τις νίκες, να γευτεί την απογοήτευση μίας ήττας και να βιώσει τη χαρά του παιχνιδιού.
Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής δημοσιεύονται στο http://www.coca-cola.gr. Ακολουθήστε μας στο Twitter μέσω του λογαριασμού https://twitter.com/cocacolacupgr και γίνετε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook που βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.facebook.com/CocaColaCupGreece.

Για περισσότερες πληροφορίες το φετινό π

Keywords
Τυχαία Θέματα