«Τσίπρας, ο νέος Ανδρέας»

15:57 11/5/2012 - Πηγή: AEK365

Σε δημοσίευμα της η εφημερίδα "Independent" αναφέρεται στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και μάλιστα δεν λείπουν οι συσχετισμοί με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα: "Off camera μιλάει για τον εαυτό του ως το νέο Ανδρέα Παπανδρέου,

τον σοσιαλιστή ηγέτη του οποίου η επέκταση του κράτους, θεωρείται ως η κύρια αιτία της σημερινής πιθανολογούμενης χρεοκοπίας".
Για τον Αλέξη Τσίπρα η βρετανική εφημερίδα σημειώνει: "Ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε τους όρους διάσωσης και δεσμεύτηκε να δημιουργήσει ένα ευρωπαϊκό κίνημα αντι-λιτότητας. Έχει αναλωθεί στο να κάνει το κόμμα του το σπίτι των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων στην Ελλάδα".
Μάλιστα, η εφημερίδα δεν διστάζει να χαρακτηρίσει τον Τσίπρα "φωνακλά κριτικό της αστυνομικής βαρβαρότητας" και επισημαίνει πως "ο κ. Τσίπρας έχει επικριθεί για την παροχή ηθικής υποστήριξης προς τους αναρχικούς, οι οποίοι κατηγορούνται για βίαιες συγκρούσεις με τις αρχές".
Το δημοσίευμα της "Independent" για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει ως εξής: "Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να κάνει το ΣΥΡΙΖΑ, το σπίτι των εργαζομένων του δημόσιου, οι οποίοι αισθάνονται προδομένοι από το ΠΑΣΟΚ και πιστεύει ότι μια νέα εκλογή θα καταστήσει το κόμμα του ως την κύρια φωνή της αριστεράς στη χώρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα