Θυμήθηκε την Αμπερντίν ο Σερ Άλεξ

15:47 11/5/2012 - Πηγή: AEK365

Την τελευταία αγωνιστική στην Premier League, όλοι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναποθέτουν τις ελπίδες τους για κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Κ.Π.Ρ. που παίζει με την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να παρομοιάζει την προσπάθεια της Κ.Π.Ρ. να αποσπάσει τον βαθμό που θα της δώσει την παραμονή με την προσπάθεια που έκανε η Αμπερντίν το 1983 όταν κατέκτησε το Κύπελλο

Κυπελλούχων κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης με προπονητή τον... ίδιο.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Ξέρετε τι συνέβη πριν από 29 χρόνια; Μια μικρή ομάδα όπως η Αμπερντίν νίκησε σε έναν ευρωπαϊκό τελικό την Ρεάλ Μαδρίτης. Ανάλογη είναι και η πρόκληση για τους παίκτες της ΚΠΡ την Κυριακή. η ΚΠΡ είναι σε δραματική κατάσταση. Πολλοί παίκτες θα πάρουν μεταγραφή και κάποιοι άλλοι θα υποστούν μείωση στους μισθούς τους. Είναι πολύ σημαντικό ματς για αυτούς".
Για την πίεση που καλούνται να διαχειριστούν οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, ο Φέργκιουσον δήλωσε: "Όλοι περιμένουν νίκη της Σίτι όπως και εγώ άλλωστε. Έχουν την πίεση του φαβορί και θα έχουν άγχος. Βέβαια όσο το ποδόσφαιρο παίζεται από ανθρώπους μπορείς να ελπίζεις πως κάτι «χαζό» μπορεί να συμβεί. Όπως και να έχει εμείς οφείλουμε να νικήσουμε το δικό μας παιχνίδι με την Σάντερλαντ".

Keywords
Τυχαία Θέματα