Πικέ: Μάθημα κατενάτσιο από Μίλαν

10:17 21/2/2013 - Πηγή: AEK365

Δύσκολο έργο θα έχει η Μπαρτσελόνα στην ρεβάνς του "Καμπ Νου" μετά την ήττα 2-0 από την Μίλαν με τον Ζεράρ Πικέ να υποστηρίζει πως η ομάδα του Μιλάνου παρέδωσε μάθημα κατενάτσιο στο "Σαν Σίρο".

Μετά το τέλος της πρώτης αναμέτρησης των δυο ομάδων για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα δήλωσε: "Η Μίλαν έδωσε ένα μάθημα κατενάτσιο, έφτασαν δυο ή τρεις φορές κοντά στην περιοχή μας και έβαλαν δυο γκολ. Το

1-0 μας έριξε λίγο το ηθικό καθώς υπήρχε ξεκάθαρο φάουλ με το χέρι. Όταν ο διαιτητής ξαναδεί την φάση στην τηλεόραση, θα μπορέσει να το καταλάβει".
Ωστόσο ο Πικέ πρόσθεσε στην συνέχεια: "Οι διαιτητές μπορούν να κάνουν λάθη. Δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς ούτε η διαιτησία, ούτε ο κακός αγωνιστικός χώρος. Το αποτέλεσμα είναι άσχημο. Δεν παίξαμε καλά. Όταν δεχτήκαμε το πρώτο γκολ τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Όμως είμαστε Μπαρτσελόνα και πρέπει να το ξεπεράσουμε. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να κοιτάξουμε μπροστά. Ξέραμε πως η Μίλαν παραμένει δύσκολος αντίπαλος και πόσο μεγάλος σύλλογος είναι".

Keywords
Τυχαία Θέματα