Τσάβι: Η επίδοση του Μέσι απόδειξη σε όσους τον αμφισβητούν

15:04 10/1/2014 - Πηγή: AEK365

Στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με την Χετάφε, ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε δυο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών, στην επιστροφή του μετά από δυο μήνες απουσίας, και ο Τσάβι υποστήριξε πως αυτή η επίδοση είναι η καλύτερη απόδειξη για τους αμφισβητίες τους.
Στο περιθώριο της βράβευσης του με το "Fair Play" για το 2013 από την Ένωση Παλαιμάχων της Μπαρτσελόνα, ο Ισπανός μέσος δήλωσε: "Η καταπληκτική επίδοση του Λιονέλ Μέσι ήταν άλλη μια απόδειξη για όσους αμφισβητούν την ανωτερότητα του.

Ακόμη και που έλειπε για δυο μήνες λόγω του τραυματισμού του, η εμφάνιση του Λέο στην αναμέτρηση με την Χετάφε δεν μας εξέπληξε. Ήταν αναμενόμενη.
Ο Μέσι επέστρεψε για να αποδείξει ότι είναι ακόμα ο νούμερο ένα, ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Είναι πολύ διψασμένος για γκολ τώρα που μπορεί πλέον να αγωνίζεται κανονικά. Νομίζω ότι αυτοί οι δυο μήνες αποκατάστασης του έκαναν πολύ καλό. Η ομάδα τον χρειάζεται και εκείνος θα συνεχίσει να δείχνει πόσο σημαντικός είναι σε κάθε ευκαιρία".
Για την κατάσταση της Μπαρτσελόνα αυτή την περίοδο, ο Τσάβι δήλωσε πως "είμαστε στην... πρίζα και σε εξαιρετική κατάσταση. Είμαστε ακόμα στον Ιανουάριο αλλά το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης (σ.σ. το Σάββατο) είναι πολύ σημαντικό. Είναι παιχνίδι ζωτικής σημασίας για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Δεν είναι καθοριστικό, αλλά σε περίπτωση νίκης θα δίναμε ένα χτύπημα στο τραπέζι. Φτάνουμε σε καλή φάση, θα προσπαθήσουμε να είμαστε πρωταγωνιστές και να εμφανίσουμε μια καλή Μπάρτσα".

Keywords
Τυχαία Θέματα