Τρίποντα για Αλκή και Εθνικό

18:47 14/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ- ΠΛΕΙ ΟΦ

Αλκή- Ολυμπιακός Λ.: 2-1
(Βακονσέλος 21', 59'- Μονατσέλο 24')

Νίκη σωτηρίας πέτυχε η Αλκή που επικράτησε με σκορ 2-1 του Ολυμπιακού και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην παραμονή της στην κατηγορία, αφού απέχει πέντε βαθμούς από την δεύτερη ομάδα του ομίλου. Ο Μπερνάντο Βασκοντσέλος ήταν άλλη μια φορά ο πρωταγωνιστής, καθώς πέτυχε και τα δύο τέρματα, και πλέον

όχι μόνο οδηγεί την Αλκή στην παραμονή, αλλά είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 14 τέρματα, μαζί με τον Σπαντάτσιο.
Ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ στο 21', ενώ σκόραρε το νικητήριο στο 58'. Ο Ολυμπιακός, που παραμένει σε δύσκολη βαθμολογικά θέση, μείωσε προσωρινά με τον Μονακέλο στο 24'. Άτυχη η ομάδα της Λευκωσίας καθώς ο Μάριος Κωνσταντίνου χρειάστηκε να προβεί σε τρείς αλλαγές λόγω τραυματισμών.

Νέα Σαλαμίνα- Εθνικός Άχνας: 1-2
(Λαμπρόπουλος 59'- Παϊσάο 26', Μαχράντζε 79')

Πολύ σπουδαία νίκη πέτυχε ο Εθνικός Άχνας, που επικράτησε με σκορ 2-1 της Νέας Σαλαμίνας, που πλέον κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό αφού βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου. Η ομάδα της Άχνας με γκολ των Παϊσάο στο 25' και Μαχράντζε στο 78' πήρε το χρυσό τρίποντο που την ανεβάζει στους 26 βαθμούς, ενώ η Νέα Σαλαμίνα έμεινε στους 24. Για τους ερυθρόλευκους σκόραρε στο 58' ο Γιώργος Λαμπρόπουλος.
Άτυχοι οι ερυθρόλευκοι, που παρουσιάστηκαν ανεβασμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στο 70' τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Σοτίροβιτς, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσουν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές αφού είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές.
Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από ένταση και έντονες διαμαρτυρίες στο φινάλε από την απόφαση του διαιτητή Χρίστου Ηλία να μην σφυρίξει παράβαση στην ανατροπή του Ρόκε από τον Ρισπ στην φάση του 87'.

Keywords
Τυχαία Θέματα