Ζορίστηκε αλλά πέρασε η Σέλτικ

17:28 14/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΚΩΤΙΑΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
Νταντί Γιουνάιτεντ-Σέλτικ 3-4 παρ.
(24' ΜακΚέι-Στίβεν, 30', 71' Ντέιλι/ 2', 60' Κόμονς, 31' Γουανιγιάμα, 104' Στόουκς)

Πολύ πιο δύσκολα από όσο θα υπολόγιζε, η Σέλτικ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας επικρατώντας στο "Χάμπντεν Παρκ" της Νταντί Γιουνάιτεντ με 4-3 στην παράταση.
Τα πράγματα ξεκίνησαν ιδανικά για την πρωταθλήτρια Σκωτίας καθώς μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Κόμονς την έβαλε μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, η Νταντί Γιουνάιτεντ

δεν ήταν διατεθειμένη να τα παρατήσει και μέσα σε έξι λεπτά πήρε το προβάδισμα. Αρχικά, ισοφάρισε στο 24ο λεπτό με τον ΜακΚέι Στίβεν και με την συμπλήρωση μισής ώρας ο Ντέιλι έδωσε προβάδισμα στην Νταντί Γιουνάιτεντ. Η χαρά όμως κράτησε μόλις για ένα λεπτό καθώς ο Γουανιγιάμα ισοφάρισε σε 2-2 και με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη και με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, η Σέλτικ πήρε ξανά προβάδισμα με δεύτερο τέρμα του Κόμονς αλλά και σε αυτή την περίπτωση η Νταντί Γιουνάιτεντ είχε την απάντηση και στο 71ο λεπτό ισοφάρισε με το δεύτερο τέρμα του Ντέιλι σε 3-3. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι την συμπλήρωση του 90λεπτου και έτσι οι δυο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στην ημίωρη παράταση με την Σέλτικ να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό χάρη σε τέρμα του Στόουκς στο 104ο λεπτό.
Στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας, η Σέλτικ θα αντιμετωπίσει την Χιμπέρνιαν η οποία χθες πήρε την πρόκριση επίσης στην παράταση με το ίδιο σκορ, 4-3, κόντρα στην Φόλκερκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα