Τριάρα γοήτρου για Εργοτέλη (VIDEO)

21:10 13/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ; 34η αγωνιστική
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ: 3-0
ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης

Εύκολη νίκη με 3-0 πήρε ο Εργοτέλης επί της Καλλονής για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Κακό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο ξεκίνημα, με τον Εργοτέλη, όμως να βρίσκει ρυθμό μετά το 26' και να ανοίγει το σκορ τρία λεπτά αργότερα με τον Μπουχαλάκη, ο οποίος σκόραρε, μετά από απευθείας εκτέλεση

φάουλ. Γρήγορα οι Κρητικοί κατάφεραν να κάνουν το 2-0 και πιο συγκεκριμένα, στο 37' όταν ο Κούμπικ έκανε το πλασέ εκτός περιοχής. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Η Καλλονή έμεινε αρκετά μακριά απ' το γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο, με το ρυθμό να μένει σε χαμηλά επίπεδα, απεικονίζοντας ιδανικά την απουσία κινήτρου. Και πάλι όμως ο Εργοτέλης ήταν αυτός που κατάφερε να σπάσει την απουσία φάσεων, με τον Διαμαντάκο να «πληγώνει» ξανά την εστία της Καλλονής με πλασέ στο 64', ενώ στην αμέσως επόμενη φάση έχασε τρομερή ευκαιρία με πλασέ σε άδεια εστία που πέρασε λίγο άουτ. Από κει και πέρα, όσο απουσίασε το κίνητρο, απουσίασαν και οι φάσεις. Οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι στο κέντρο, μένοντας μακριά από ουσιαστικές φάσεις, με το τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού να έχει μια μόλις καλή φάση για την Καλλονή.

Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Αθανασίου, Ρέντζας, Αντελεγιέ, Γιοβάνοβιτς, Κοιλιάρας, Κοζορώνης, Ιμπραΐμ (17' Μπουχαλάκης), Κούμπικ, Μπαντιμπανγκά (70'Κούτρης), Διαμαντάκος (70'Παντελάκης), Μονακέλο

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Ζακουάνι, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος (80'Βλαστέλλης), Ποντάνι, Γιουκάρης (68' Ντάμπος), Καλτάς, Κούπρου, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ναούμ (46' Άλβες)

Keywords
Τυχαία Θέματα