Μπαράζ για την Ξάνθη (VIDEO)

21:03 13/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 34η αγωνιστική

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Skoda Ξάνθη Arena

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Η. Σπάθας

Η Ξάνθη

πήρε τη νίκη που ήθελε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Επικράτησε με 3-1 όμως δεν ευνοήθηκε στην τριπλή ισοβαθμία και έτσι θα παίξει μπαράζ με τον τρίτο της Football League για την παραμονή της.

Το πρώτο μέρος είχε τα πάντα με την Ξάνθη να χάνει μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο Σολτάνι με κεφαλιά από κοντά δεν βρήκε στόχο. Στο 16' ο Σπάθας είχε πέναλτι υπέρ της Ξάνθης και μάλιστα απέβαλε και τον Κουρτουμπη. Ο Σολάρι το εκτέλεσε και έκανε το 1-0. Μόλις έξι λεπτά μετά ο ίδιος παίκτες με εντυπωσιακή κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο γκολ των Ακριτών. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει στο 31' με τον Κλωναρίδη.

Στην επανάληψη η Ξάνθη μπήκε και πάλι δυνατά και στο 51' κατάφερε να σκοράρει. Αρχικά έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σολτάνι και στη συνέχεια της φάσης σόραρε με ωραίο γυριστό σουτ του Μάνταλου. Στο 66' ο Σολάρι δεν κατάφερε να νικήσει τον Καπίνο ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Βασιλακάκη κόντραρε.

ΞΑΝΘΗ (Ν.Κεχαγιάς): Κυριακίδης, Μάρτινς (77'Κομεσίδης), Ντε Γκουζμάν, Γούτας, Σολάρι, Βασιλακάκης (82'Βασιλακάκης), Μπέρτος, Κάλβο, Μάνταλος, Σολτάνι, Φλίσκας.

ΠΑΟ (Γ. Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Δώνης, Πέτριτς (23'Ρισβάνης), Μέντες, Σπυρόπουλος, Λαγός, Καρέλης, Κλωναρίδης (62'Γιαννιτσάνης), Ατζαγκούν (77'Αγγελόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα