Δύο στα δύο για τον Ηρακλή Ψαχνών

20:26 13/4/2014 - Πηγή: AEK365

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στα πλέι οφ της Football League πέτυχε ο Ηρακλής Ψαχνών, αφού μετά το «διπλό» στα Χανιά επικράτησε εντός έδρας του Ηρακλή με 2-1.
Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στα Ψαχνά κύλησε χωρίς αξιόλογες φάσεις με τον «Γηραιό» να έχει την πρωτοβουλία

των κινήσεων. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε δυναμικά και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 56' είχε δοκάρι με τον Λίμα.Το γκολ ήρθε τελικά, αλλά αυτός που το πέτυχε ήταν ο Ηρακλής Ψαχνών με τον Κρητικό στο 58'. Ο Ηρακλής δεν σταμάτησε τις προσπάθειες και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Πουρτουλίδη στο 77'. Παρόλα αυτά, οι πανηγυρισμοί για τους Θεσσαλονικείς δεν κράτησαν πολύ, αφού ένα λεπτό αργότερα (78') τα Ψαχνά έκαναν το 2-1 με τον Μπουμάλ. Το σκορ δεν άλλαξε κι έτσι ο Ηρακλής Ψαχνών έκανε το δύο στα δύο στα πλέι οφ.

Ηρακλής Ψαχνών (Θ. Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Ντελέκος (61' Οχάτζα), Τσιμοτζί, Πατσατζόγλου, Ντάνιελ (86' Τσούτσης), Μπουμάλ (79' Νικολόπουλος), Κρητικός.

Ηρακλής (Γ. Όγιος): Κολίτσης, Μπουκουβάλας (88' Σιατραβάνης), Σαββίδης, Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου (84' Σκόρτσα), Λίμα, Πουρτουλίδης, Ονουάτσι, Τσιλιανίδης (70' Ματσούκας), Ζάχορα.

Keywords
Τυχαία Θέματα