«Χαρακίρι» η Χέρενφεν

17:52 19/10/2014 - Πηγή: AEK365

EREDIVISIE- 9η Αγωνιστική

Χέρενφεν-Καμπούρ 2-2
(1' Ουτ, 49' Περέιρα/ 55' Ογκμπέτσε, 67' Ρέινεν)
Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, η Χέρενφεν είχε μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες αλλά την κλώτσησε καθώς βρέθηκε να προηγείται 2-0 αλλά τελικά η μαχητική Καμπούρ μπόρεσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.
Μόλις στο πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μαρκ Ουτ να ευστοχεί σε πέναλτι, το πιο γρήγορο που δόθηκε στην ιστορία του ολλανδικού πρωταθλήματος. Στο δεύτερο 45λεπτο τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για την ομάδα του Ντουάιτ

Λόντβεγκες, καθώς στο 49΄ο Περέιρα σημείωσε αυτογκόλ και έγινε το 2-0. Η Καμπούρ κατάφερε να επανέλθει στον αγώνα χάρις στο γκολ του Ογκμπέτσε στο 55΄.
Το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Χενκ Ντε Γιόνγκ έδωσε ο Ρέινεν με τέρμα που σημείωσε στο 67ο λεπτό.

Ντόρντρεχτ-Ουτρέχτη 1-3
(73' Τεν Βόρντε/ 9' Μπόιμανς, 68' Λίμα αυτ., 86' Αγιούμπ)
Από δυο σερί ήττες προερχόταν η Ουτρέχτη που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ντόρντρεχτ με 3-1. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Ρουντ Μπόιμανς έκανε το 0-1 και στο 68' ο Λίμα με αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Η Ντόρντρεχτ κατάφερε να μπει στο ματς με γκολ του Ρικ Τεν Βόρντε στο 73ο λεπτό αλλά ο Γιασίν Αγιούμπ τέσσερα λεπτά πριν το τέλος διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Τσβόλε 3-2
(7' Ρίσντικ, 14' Λιούις, 36' Βριντς/ 20' Νίλαντ, 75' Νέσιντ)
Η Τσβόλε έχασε ευκαιρία να βρεθεί στη δεύτερη θέση καθώς ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Οι γηπεδούχοι μόλις στο έβδομο λεπτό προηγήθηκαν με τον Τζέφρι Ρίσντικ και εφτά λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Φερνάντο Λιούις. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών η Τσβόλε μπήκε ξανά στο παιχνίδι με τέρμα του Στέφαν Νίλαντ αλλά πριν βγει το ημίχρονο η Γκόου Αχέντ Ιγκλς πήρε ξανά προβάδισμα δυο τερμάτων με γκολ του Μπαρτ Βριντς στο 36ο λεπτό. Στην επανάληψη, η Τσβόλε το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 75ο λεπτό με τον Τόμας Νέτσιντ.

Γκρόνινγκεν-Εξέλσιορ 1-1
(43' Μποτεγκίν/ 15' Κίφτενμπελντ αυτ.)
Οι παίκτες της Γκρόνινγκεν σκόραραν δυο φορές αλλά η ομάδα τους πήρε ένα βαθμό από το παιχνίδι με την Εξέλσιορ έπειτα από το 1-1.
Στο 15ο λεπτό ο Μάικελ Κίφτενμπελντ με αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα στην Εξέλσιορ αλλά δυο λεπτά πριν την ανάπαυλα η Γκρόνινγκεν ισοφάρισε με τέρμα του Έρικ Φερνάντο Μποτεγκίν.
Το τελικό αποτέλεσμα δεν ευνοεί καμία από τις δυο ομάδες με τη Γκρόνινγκεν να μετρά δυο αγωνιστικές χωρίς νίκη και την Εξέλσιορ να έχει τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα