Τρέλα για το λαό της ΑΕΚ!

10:39 4/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Ερχόμαστε από παντού!", γράφει στο πρώτη της θέμα η Ωρα και προσθέτει: "Μέσα σε μισή ώρα οι ΑΕΚτζήδες έριξαν τον σέρβερ της οn line διάθεσης εισιτηρίων. Σεισμός... στα γραφεία της ΑΕΚ, στους συνδέσμους σε όλη την Ελλάδα και όπου χτυπάνε κιτρινόμαυρες

καρδιές. Απίστευτο ΑΜΟΚ στους απανταχού Ενωσίτες με το που ορίστηκε επίσημα η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό".

SPORTDAY

Για "ντελίριο", κάνει λόγο η SD τονίζοντας πως "η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό ορίστηκε για την Τετάρτη 11 Μαρτίου και το σύστημα διάθεσης εισιτηρίων της ΠΑΕ... δεν άντεξε!".


LIVE SPORT

"Δεν χωράνε ούτε στο Καμπ Νου", γράφει στο πρώτο της θέμα για τους ΑΕΚτζήδες η εφημερίδα (και δεν έχει κι άδικο). "Ακόμη και το μεγαλύτερο γήπεδο στην Ευρώπη, το σπίτι της Μπάρτσα με τις 100.000 θέσεις, είναι μικρό για τους ΑΕΚτζήδες που κήρυξαν πανστρατιά για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Καραβάνια φίλων της ΑΕΚ για τη μεγάλη μάχη της 11ης Μαρτίου. Παροξυσμός από χθες για τα εισιτήρια".


GOAL

Και το Goal έχει πρώτο θέμα τον ξεσηκωμό: "Δεν τους... χωράει", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "ΑΜΟΚ από τους οπαδούς της ΑΕΚ για μία από τις 55.000 θέσεις στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελο. Τρέλα και παροξυσμός από το πάθος των κιτρινόμαυρων για να δώσουν το "παρών" την άλλη Τετάρτη στην Καλογρέζα".

Keywords
Τυχαία Θέματα