Τους δάγκωσαν οι «νυχτερίδες»

18:58 1/2/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΛΑΓΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 3-2
Γήπεδο: Ροσαλέδα

Ανάσα πήρε η Μάλαγα που νίκησε με 3-2 τη Σεβίλλη.

Στο 15ο λεπτό ο Καμπαγιέρο είπε όχι σε σουτ του Ρέγιες, ενώ στο 21' το σουτ του Αντούνες έφυγε λίγο άουτ. Στο 31ο λεπτό η Μάλαγα κέρδισε πέναλτι και ο Ντούντα έκανε από τα 11 μέτρα το 1-0. Στο 43ο λεπτό ο Μπέτο απέκρουσε το σουτ του Ντούντα.

Η Σεβίλλη μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 49ο λεπτό ο Ιμπόρα έβγαλε όμορφα για τον Μπακά, που πλάσαρε τον Καμπαγιέρο για το 1-1. Στο 56ο

λεπτό ο Καμπγιέρο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μπακά, ενώ στο 64' το πλασέ του Ράκιτιτς έφυγε μόλις άουτ. Στο 66' η Σεβίλλη πήρε κεφάλι στο σκορ με όμορφη κεφαλιά του Φάζιο, αλλά στο 77' η Μάλαγα ισοφάρισε με τον Σάμουελ. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με γκολ του Ντούντα στο 83ο λεπτό με όμορφο σουτ.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Αντούνες, Φερέιρα, Σάντσεθ, Γκάμες, Καμάτσο, Τισόνε (73' Πέρες), Ντούντα, Ελισέου (63' Σάμουελ), Αμραμπάτ, Χουάνμι (73' Ελ Χαμνταουί).

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε (46' Φιγκέιρας), Φάζιο, Παρέχα, Ναβάρο, Ράκιτιτς, Ιμπόρα, Βιτόλο (76' Τσερίσεφ), Ρέγιες (46' Γκαμεϊρό), Μορένο, Μπακά.

ΧΕΤΑΦΕ-ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: 0-0
Γήπεδο: Κολοσιέουμ Αλφόνσο Πέρες

Στο 0-0 κόλλησε η Χετάφε με τη Βαγιαδολίδ σε ένα μέτριο ματς.

Στο 14ο λεπτό η Βαγιαδολίδ άγγιξε το γκολ, καθώς είχε δοκάρι με τον Λάρσον, ενώ στο 25' ο Μογιά είπε όχι εντυπωσιακά σε κεφαλιά του Χάβι Γκέρα. Στο 32ο λεπτό ο Μαρίνιο παραλίγο να κάνει τη γκάφα της χρονιάς, αλλά γύρισε και μάζεψε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Στην επανάληψη το ματς ήταν πολύ κακό αλλά στο 90+1' η Χετάφε είχε την ευκαιρία να κλέψει τη νίκη, καθώς ο κάστρο σημάδεψε το δοκάρι της Βαγιαδολίδ.

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Λάγο, Ράφα, Λόπεθ, Αρόγιο, Μίτσελ (81' Γκαβιλάν), Μπόρχα, Κάστρο, Λαφίτα (58' Σαράμπια), Λεόν, Μαρικά.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνιο, Ρουκάβινα, Ρουέδα, Μίτροβιτς, Πένια, Ρόσι, Ρούμπιο, Πέρες (87' Σάστρε), Γκέρα, Λάρσον (74' Μανούτσο), Ομάρ (78' Ράμα).

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: 0-0
Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Σούπα στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια» με τις Λεβάντε και Ράγιο Βαγιεκάνο να μένουν στο στείρο 0-0.

Στο 11ο λεπτό ο Ρουμπέν απέκρουσε το σουτ του Ίβανσιτζ, ενώ στο 12' ο Μπαένα σημάδεψε το δοκάρι της Λεβάντε. Στο 23ο λεπτό το σουτ του Καμπράλ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 26' ο Νάβας είπε όχι σε προσπάθεια του Τρασόρας. Στο 29' και στο 31' οι Λαριβέι και Μπαράλ αστόχησαν από καλές θέσεις.

Το ματς στην επανάληψη ήταν πολύ κακό, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ούτε μία καλή φάση μπροστά από τις δύο εστίες, εκτός από ένα σουτ του Μπαράλ στο 85' το οποίος έβγαλε ο Ρουμπέν.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Χουανφράν, Ναβάρ, Βύντρα, Λόπεθ, Ντιόπ, Σιμάο, Ελ Ζαρ (80' Ρίος), Ίβανσιτζ (57' Μπαμπά), Σουμέτρα (54' Γκαρθία), Μπαράλ.

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Τίτο, Ζε Κάστρο, Σαούλ, Αρμπίγια, Τρασόρας, Μπαένα, Βιέρα (83' Λονγκό), Ροσίνια (64' Μπουένο), Φαλκέ (60' Μπανγκουρά), Λαριβέι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 2-3
Γήπεδο: Καμπ Νου

Οδυνηρή ήττα με 3-2 μέσα στην έδρα της γνώρισε η Μπαρτσελόνα από τη Βαλένθια και πλέον η κορυφή στην Πριμέρα πήρε φωτιά. 31 ματς αήττητη μετρούσε στο «Καμπ Νου για το πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα. Δέκα χρόνια είχε να την κερδίσει στην Καταλονία η Βαλένθια.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Μέσι έδωσε όμορφα για τον Αλέξις, κι εκείνος από πολύ δύσκολη έκανε το 1-0, ενώ στο 12' ο Βαλντές απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Φεγκουλί. Στο 17ο λεπτό το πλασέ του Μπούσκετς πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 20' ο Άλβες είπε όχι σε κοντινή κεφαλιά του Αλέξις. Στο 20ο λεπτό ο Μέσι έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 23' ο Άλβες σταμάτησε το σουτ του Αργεντινού, όπως και την κεφαλιά του Άλβες στο επόμενο λεπτό. Στο 28' ο Ματιέ έκοψε το διαγώνιο σουτ του Μέσι, ενώ στο 37' ο Βαλντές νίκησε τους Ματιέ και Κόστα. Τελικά στο 45ο λεπτό ο Παρέχο έφυγε από το κέντρο, έπαιξε το ένα δύο με τον Φεγκουλί και με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1 για τη Βαλένθια.

Η Βαλένθια πάγωσε το «Καμπ Νου» στο 48ο λεπτό, καθώς ο Πιάτι με έξυπνη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 2-1 για τη Βαλένθια, αλλά στο 54' ο Μέσι με πέναλτι έκανε το 2-2. Το πέναλτι ωστόσο φάνηκε στο ριπλέι πως ίσως ήταν καθαρή διεκδίκηση του Κόστα στον Πέδρο. Η Βαλένθια δεν το έβαλε κάτω και στο 60' μετά από γύρισμα του Φεγκουλί, ο Αλκαθέρ με σουτ έκανε το 3-2. Μάλιστα στο 77ο λεπτό οι Καταλανοί έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Άλμπα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ στο 90+1 ο Μέσι έχασε μεγάλη ευκαιρία.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Βαλντές, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Άλβες, Μπούσκετς, Τσάβι (65' Ινιέστα), Σεσκ (76' Τέγιο), Αλέξις, Πέδρο, Μέσι.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Κόστα, Μπαραγάν, Ματιέ, Μπερνάτ, Ρομέου, Φουέγο, Πιάτι (86' Φέδε), Παρέχο (90+3' Μίτσελ), Φεγκουλί, Αλκαθέρ (74' Βάργκας).

Keywords
Τυχαία Θέματα