Πήρε φωτιά η Πριμέρα!

14:53 9/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 23η αγωνιστική

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1-4

ΓΗΠΕΔΟ: Σάντσεθ Πιθχουάν

Το καθήκον της έκανε η Μπαρτσελόνα, καθώς επικράτησε με 4-1 της Σεβίλλης και συγκατοικεί πλέον στην 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με Ρεάλ και Ατλέτικο.

Καταστροφικό το πρώτο ημίωρο για

τους "μπλαουγκράνα" με την άμυνα τους να παρουσιάζει εικόνα αποσύνθεσης. Η Σεβίλλη μόλις στο 15' άνοιξε το σκορ όταν οι παίκτες της άλλαξαν ανενόχλητοι την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Μορένο με σουτ την έστειλε τελικά στα δίχτυα. Πέντε λεπτά μετά ο Φάσιο είχε κεφαλιά στο δοκάρι ενώ στο 29' ο Ράκιτιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία. Αντίθετα στη ροή του ματς στο 34' η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε όταν κέρδισε φάουλ, ο Μέσι το εκτέλεσε και ο Σάντσες από θέση οφσάιντ, το οποίο δεν καταλογίστηκε, σκόραρε. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο η Μπαρτσελόνα γύρισε το ματς όταν βγήκε στην κόντρα με τον Μέσι να σηκώνει ελάχιστα την μπάλα και με σουτ στην κίνηση να γράφει το 1-2.

Στο 51' ο Βιτόλο βγήκε απέναντι στον Βαλντές, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει και δύο λεπτά αργότερα ο Αλέξις έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Σεβίλλης. Στο 54΄ο Βαλντές πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε σουτ των Μπακά και Γκαμεϊρό, αλλά οι Καταλανοί έκαναν το 3-1 στο 55' με τον Μέσι να πλασάρει ιδανικά από τα ύψος της περιοχής τον Μπέτο. Στο 73ο λεπτό ο Μπακά αστόχησε για λίγο από πλάγια θέση, ενώ στο 76' ο Βαλντές είπε όχι σε σουτ του Τσερίσεφ. Το τελικό 4-1 έγραψε ο Σεσκ με όμορφο πλασέ μετά από γύρισμα του Αλέξις στο 87ο λεπτό.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Ντιόγκο, Παρέχα, Φάσιο, Μορένο, Ιμπόρα (64' Τροχόφσκι), Καρίσο, Ράκιτιτς, Βιτόλο (78' Χάιρο), Γκαμέιρο (64' Τσερίσεφ), Μπακά.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Μοντόγια, Πικέ, Μπαρτρά, Αντριάνο, Τσάβι (84' Μπούσκετς), Σονγκ, Ινιέστα, Σάντσες (88' Σέρχι Ρομπέρτο), Μέσι, Πέδρο (74' Σεσκ).

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΛΕΒΑΝΤΕ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ανοέτα

Με βαθμό έφυγε η Λεβάντε από το Σαν Σεμπαστιάν όπου αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Σοσιεδάδ. Οι "τσούρι ουρδίν" είχαν τις φάσεις για να πάρουν το ματς αλλά παρουσιάστηκαν άστοχοι. Μόλις στο 25' του ματς τραυματίστηκε ο Νίκος Καράμπελας και βγήκε αλλαγή.

Ρ.ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνεθ, Ανσοτέγι, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Χοσέ Άνχελ, Μπεργάρα (77'Κανάλες), Τσάμπι Πριέτο, Ρουμπέν Πέρδο, Τσόρι Κάστρο (66'Βέλα), Γκρισμάν, Αγκιρέτσε (77'Σεφέροβιτς).

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Βύντρα, Ναβάρο, Χουανφράν, Καράμπελας (25'Ναγκόρε), Ντιόπ, Σιμάο, Πέδρο Λόπεθ, Ίβανσιτς, Κασαντέσους, Μπαράλ (74'Μπαμπά).

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΕΛΤΣΕ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Χοσέ Θορίγια

Με πρωταγωνιστή τον Ομπέρτο Οσόριο η Βαγιαδολίδ γλίτωσε την ήττα από την Έλτσε με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη, 2-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Κορομίνας (34') και Ντελ Μοράλ (66') όμως η είσοδος του Κολομβιανού στο ματς στο 69ο λεπτό άλλαξε τα δεδομένα. Ο Οσόριο μείωσε στο 71' και έκανε το 2-2 στο 83'.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνιο, Ρουκάβινα, Ρουέδα, Μίτροβιτς, Πένια, Άλβαρο Ρούμπιο, Ρόσι, Λάρσον (69'Οσόριο), Βίκτορ Πέρεθ (47'Γεφρέν), Ομάρ (77'Ράμα), Μανούτσο Γκονσάλβες.

ΕΛΤΣΕ: Τόνιο, Σαπουνάρου, Μποτία, Πελεγκρίν, Θίσμα, Κάρλες Χιλ (17'Φιδέλ), Ρουμπέν Πέρεθ, Χάβι Μάρκεθ (86'Μαντεκόν), Ντελ Μοράλ, Κορομίνας, Ερέρα (62'Ριβέρα).

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΧΕΤΑΦΕ: 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Ρέινο ντε Ναβάρα

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Οσασούνα που επικράτησε της Χετάφε με 2-0.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Φερνάντεθ απέκρουσε το σουτ του Μπόρχα, ενώ στο 6' η Οσασούνα πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Οριόλ Ριέρα που κάποτε είχε δοκιμαστεί στην ΑΕΚ, έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Χετάφε και με πανέμορφη λόμπα, έκανε το 1-0. Στο 10ο λεπτό ο Φερνάντεθ είπε όχι σε νέο σουτ, από τον Λεόν αυτή τη φορά, ενώ στο13' το σουτ του Σεχούδο έφυγε μόλις άουτ και στο 33' ο Λαφίτα αστόχησε για λίγο με κεφαλιά. Στο 43ο λεπτό ο Μογιά απέκρουσε το σουτ του Ντε Λας Κουέβας και στην επαναφορά ο Ριέρα δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 54ο λεπτό ο Κολουνγκά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φερνάντεθ από καλή θέση, ενώ στο 73' ο Μογιά πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση και στο 75' ο Φερνάντεθ παραλίγο να αιφνιδιαστεί από το δυνατό σουτ του Κολουνγκά. Τελικά στο 88ο λεπτό η Οσασούνα έκανε το 2-0 στην κόντρα με τον Τόρες και καθάρισε το ματς.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεθ, Νταμιά, Αρίμπας, Λοτίες, Μπερτράν, Σίλβα, Πουνιάλ (40' Λόλο), Σεχούδο (75' Όιερ), Ντε Λας Κουέβας (45' Τόρες), Αρμεντέρος, Ριέρα

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Αρόγιο, Λόπεθ, Λάγο, Ράφα (43' Αλέξις), Μίτσελ (72' Γκαβιλάν), Μπόρχα, Κάστρο, Λεόν, Λαφίτα, Μαρικά (40' Κολουνγκά)

Keywords
Τυχαία Θέματα