Τοτσίδου στο aek365: Σεβασμό στην ΑΕΚ!

13:50 23/2/2015 - Πηγή: AEK365

Μία άψογη επαγγελματίας, ένα καλό παιδί, η ηγέτης της γυναικείας ομάδας του Πανναξιακού - που πραγματοποιεί έναν άθλο όντας στους 8 της Ευρώπης και μέσα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο - και μία κοπέλα που μιλάει με νοσταλγία, αγάπη και κυρίως σεβασμό για την ΑΕΚ! Αυτή είναι η Σία Τοτσίδου, η οποία σήμερα μιλάει στο aek365 τόσο για τη ζωή της στον Πανναξιακό, όσο και για την ΑΕΚ... Για τη νυν ομάδα της (Πανναξιακό) είναι σημαντικό ότι

νιώθει ευτυχισμένη για όσα ζει στη Νάξο και βλέπει τους στόχους έναν - έναν να αυξάνονται και να ξεπερνιούνται. Για την πρώην (ΑΕΚ) μιλάει με νοσταλγία για όσα έζησε φορώντας τη φανέλα της, βγάζει αγάπη και σεβασμό για τον κόσμο και ό,τι πρεσβεύει...

"Γνώρισα φιλόδοξους ανθρώπους. Δεν τέθηκαν υψηλοί στόχοι από την αρχή και νομίζω αυτό βοήθησε να φύγει το όποιο άγχος υπήρχε. Παίξαμε ελεύθερα, χωρίς πίεση, όμως πραγματικά αν στην αρχή της σεζόν έλεγε κάποιος ότι ο Πανναξιακός θα πάει στους 8 της Ευρώπης θα τον κορόιδευαν! Όμως πραγματικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Έχουμε δουλέψει σκληρά, συνεχίζουμε να δουλεύουμε το ίδιο και προχωράμε... Η σκληρή προπόνηση είναι το μεγάλο μας μυστικό", λέει αρχικά η Σία ενώ για το που μπορεί να φτάσει στην Ευρώπη τελικά αυτός ο Πανναξιακός, (στους 8 αντιμετωπίζει την Ουραλότσκα από τη Ρωσία σε διπλά ματς, με το πρώτο να γίνει στη Νάξο στις 4 Μαρτίου) χαμογελάει και ρεαλιστικά τονίζει:

"Έχουμε κληρωθεί με μία ομάδα που έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά ποιος πίστευε ότι θα περάσουμε στον προηγούμενο γύρο την Λε Κανέ;"

Για τα όσα θετικά έχει βρει στη Νάξο και τον Πανναξιακό;

"Υπάρχει μεγάλη στήριξη απ' όλους. Υπάρχει επαγγελματισμός. Όλοι μας αντιμετωπίζουν πολύ θετικά, είναι δίπλα μας σε ό,τι κι αν θελήσουμε. Υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα και μας βοηθάει. Όπως επίσης το γεγονός ότι έχουμε ένα δικό μας γήπεδο και κάνουν κανονικά προπονήσεις και πολλές ώρες".

Ποια είναι όμως και τα αρνητικά που έχουν να αντιμετωπίσουν σε μία νησιώτικη ομάδα;
"Το αρνητικό είναι ότι είμαστε μία επαρχιακή ομάδα, που αναγκάζεται να κάνει πάρα πολλά τα ταξίδια και να υπάρχει μεγάλη κούραση. Οι ομάδες της Αθήνας έχουν το προνόμιο να κάνουν λιγότερα ταξίδια και να ξεκουράζονται περισσότερο. Εμείς έχουμε Ευρώπη, πρωτάθλημα, Κύπελλο και ενδιάμεσα πάρα πολλά και πολύωρα ταξίδια".

Πώς περνάει η καθημερινότητα στη Νάξο;
"Ήρεμα. Πολύ ήρεμα. Όταν θες να λειτουργείς επαγγελματικά και να σκέφτεσαι μόνο την αθλητική ζωή σου είναι εξαιρετικά εδω. Οι αποστάσεις είναι μικρές, όποτε θα βγούμε για έναν καφέ βλέπουμε την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου. Είναι όμορφα. Προσωπικά μου αρέσει πολύ".

Πώς ονειρεύεται το μέλλον της;
"Μου αρέσει το βόλεϊ. Το αγαπάω! Θέλω να είμαι σε ομάδα με φιλοδοξίες, με στόχους, με οργάνωση. Έχω συμβόλαιο ένα χρόνο με τον Πανναξιακό, τελειώνει το καλοκαίρι, θα δούμε σε λίγους μήνες τι θα γίνει και αν θα συνεχίσω εδώ και τη νέα σεζόν...".

Πάμε και στην ΑΕΚ...

"Έχω γνωρίσει εξαιρετικούς ανθρώπους στην ΑΕΚ. Σε αυτή την ομάδα έχω περάσει, έχω ζήσει από τις καλύτερες στιγμές μου ως αθλήτρια. Δεν μπορώ να τα ξεχάσω όλα αυτά. Όπως δεν μπορώ να ξεχάσω και αυτό τον απίστευτο κόσμο που ακολουθεί παντού την ομάδα. Ήταν υπέροχο να τους βλέπουμε σε κάθε γήπεδο και να μας στηρίζουν", λέμε με... νοσταλγία η Σία Τοτσίδου, η οποία σχολιάζει τη σημερινή κατάσταση της γυναικείας ομάδας της ΑΕΚ:

"Αυτή η ομάδα (σ.σ. ΑΕΚ) φτιάχτηκε την τελευταία στιγμή, όμως δεν πρέπει να την υποτιμάει κανείς. Κανείς! Προπονητής και παίκτριες κάνουν εξαιρετική δουλειά. Προσπαθούν, δουλεύουν όσο μπορούν και παίζουν για τη φανέλα. Αυτή η φανέλα είναι τεράστια και απαιτεί σεβασμό απ' όλους και απ' όλες μας"!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα