Ώρα για Τζόκοβιτς, Φέντερερ

11:34 23/2/2015 - Πηγή: AEK365

Η επιστροφή των Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ στα κορτ μετά το Australian Open είναι το γεγονός αυτής της εβδομάδας στο τουρ.


Το Νο.1 και το Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης θα παίξουν στο Dubai World Tennis Championships (ΑΤΡ 500) και μαζί τους θα είναι και οι Άντι Μάρεϊ, Τόμας Μπέρντιχ. Νόλε και Ρότζερ έχουν κατακτήσει

τους 10 από τους τελευταίους 12 τίτλους στη διοργάνωση! Ο 33χρονος Ελβετός ήταν πέρυσι ο νικητής και κάνει σήμερα στις 17.00 πρεμιέρα κόντρα στον Μικαΐλ Γιούζνι.

Στο Μπουένος Άιρες (ΑΤΡ 250) ο Ράφα Ναδάλ θα προσπαθήσει να συνέλθει μετά την οδυνηρή ήττα του στα ημιτελικά του Ρίο από τον Φάμπιο Φονίνι. Οι δυο τους, μάλιστα, ενδέχεται να συναντηθούν και στην τετράδα του χωμάτινου τουρνουά! Στη διοργάνωση θα παίξουν και οι Τόμι Ρομπρέδο, Πάμπλο Κουέβας.

Δυνατό είναι το field και στο Ακαπούλκο. Στα hard court του Abierto Mexicano (ΑΤΡ 500) θα δούμε μεταξύ άλλων τον Κέι Νισικόρι, τον θριαμβευτή του Ρίο Νταβίντ Φερέρ, τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και τον Κέβιν Άντερσον. Στο γυναικείο ταμπλό δεσπόζει η παρουσία της Μαρία Σαράποβα, ενώ θα στη διοργάνωση θα παίξει και η νικήτρια του Ρίο Σάρα Εράνι.

Στην Ντόχα, τέλος, διεξάγεται το Qatar Open, το Premier event της WTA, με πολύ λαμπερές παρουσίες. Η πρωταθλήτρια του Ντουμπάι Σιμόνα Χάλεπ μπορεί να απέσυρε τη συμμετοχή της λόγω τραυματισμού, όμως θα είναι εκεί οι Πέτρα Κβίτοβα, Κάρολιν Βοζνιάκι, Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, Εκατερίνα Μακάροβα, Άντρεα Πέτκοβιτς, Βίνους Γουίλιαμς, ενώ το τουρνουά ξεκινάει σήμερα με την πολύ μεγάλη μάχη ανάμεσα στην Αντζελίκ Κέρμπερ και την Βικτόρια Αζαρένκα.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα