Ο Καμμένος σκότωσε 4 εικονικούς τρομοκράτες και το κοινοποίησε στο twitter!

11:58 23/2/2015 - Πηγή: AEK365

Retweet μέσω του λογαριασμού του κάνει ο υπουργός Εθνική Άμυνας Πάνος Καμμένος δημοσίευμα σάιτ στο οποίο ο υπουργός εμφανίζεται να δέχεται την «πρόκληση» Αμερικανού ειδικού,- στη διάρκεια επίσκεψης του στο Αμπου Ντάμπι -για να λάβει μέρος σε προσομοίωση αντιτρομοκρατικής επιχείρησης. Το δημοσίευμα εκθειάζει τα «εκπληκτικά εικονικά ρεφλέξ του κ. Καμμένου» ο οποίος σκότωσε τέσσερις τρομοκράτες, «ενθουσιάζοντας» τον Αμερικανό.... Το δημοσίευμα του defencenet.gr

ήταν το εξής:

«Μια εντυπωσιακή επίδοση είχε ο ΥΠΕΘΑ Π.Καμμένος σε αίθουσα προσομοίωσης αντιτρομοκρατικής επιχείρησης μιας αμερικανικής εταιρείας η οποία συμμετέχει με προηγμένο σύστημα εξομοιωτών στην έκθεση INDEX 2015. O υπουργός δέχτηκε την πρό(σ)κληση του Αμερικανού ειδικού και με ένα πιστόλι των 9 mm κατάφερε να "εξοντώσει" συνολικά 4 τρομοκράτες επιδεικνύοντας εκπληκτικά ρεφλέξ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο πλωτάρχης που συμμετείχε και αυτός στην εξομοίωση σώθηκε δύο φορές από τα εικονικά πυρά των τρομοκρατών από τον Π.Καμμένο ο οποίος του κάλυπτε τα νώτα του αναγκάζοντας τον Αμερικανό εκπαιδευτή να φωνάζει ενθουσιασμένος "υποτίθεται ότι εσύ προστατεύεις τον υπουργό και όχι ο υπουργός εσενα" βέβαια το στέλεχος του ΠΝ πέτυχε μια πολύ δύσκολη βολή, την πιο δύσκολη σε αυτές τις επιχειρήσεις, με "βολή" από το Μ-4 που είχε ανάμεσα στα φρύδια ενός τρομοκράτη που χρησιμοποιούσε εικονικά μια κοπέλα σαν ανθρώπινη ασπίδα "Βολές" έκανε και ο Α/ΓΕΝ Ε.Αποστολάκης και με σημαντική επιτυχία άνω του 50% στη δύσκολη απόσταση των 90 μέτρων».

Keywords
Τυχαία Θέματα