«Τώρα θα κριτικάρουν το χρώμα των μαλλιών μου»

14:02 13/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο για την κακή πορεία της Τζένοα στο πρωτάθλημα, ο Σεμπάστιαν Φρέι δέχτηκε την περισσότερη κριτική με τον Ελβετό τερματοφύλακα να ξεσπά κατά των επικριτών του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Gazzeta dello Sport", ο Φρέι τόνισε: "Η κριτική όταν είναι καλοπροαίρετη είναι καλοδεχούμενη. Πέρσι όμως άκουσα τα πάντα. Πως είμαι πρόβλημα της Τζένοα επειδή είμαι υπέρβαρος, πως έχασα το πάθος μου για το ποδόσφαιρο, πως βουλιάζω την ομάδα στην δεύτερη κατηγορία. Απαντώ σε όλους αυτούς πως το καλοκαίρι

έχασα 12 κιλά, πως δουλεύω με μεγάλη όρεξη και πως θα οδηγήσω την Τζένοα πολύ ψηλά. Αν και είμαι σίγουρος πως αν δεν βρουν κάτι άλλο, θα κριτικάρουν το χρώμα των μαλλιών μου".
Όσο για το τι έφταιξε για την περσινή πορεία της Τζένοα, ο Ελβετός τερματοφύλακας δήλωσε: "Ο δεύτερος γύρος ήταν καταστροφικός. Από συγκυρίες χάσαμε κάποια παιχνίδια και όταν άρχισε να διαφαίνεται πως θα κινδυνεύσουμε, μας έπιασε πανικός. Μετά είχε γίνει σχεδόν αδύνατο να κερδίσουμε αγώνα. Ευτυχώς στο τέλος σωθήκαμε. Πάντως λογική εξήγηση δεν υπάρχει, η ομάδα θα μπορούσε να βγει στο Europa League με το υλικό που έχει".
Για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στην πρωταθλήτρια Γιουβέντους ο Φρέι δήλωσε: "Παραδόξως τα παιχνίδια με αντίπαλο τέτοιες ομάδες είναι πιο εύκολα στην προετοιμασία τους. Ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις και δεν περιμένεις εκπλήξεις. Είμαι αισιόδοξος πως θα πάμε καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα