Δημητρέλος: Κοντά σε συμφωνία με Χάρις - Βιντιάδη

13:02 13/9/2012 - Πηγή: AEK365

Αισιόδοξος ότι θα ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους Βιντιάδη και Χάρις, εμφανίστηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ μιλώντας στον Sentrafm τόνισε τις εξελίξεις που έρχονται, αναλύοντας τα δεδομένα:

«Προσπαθήσαμε να καθυστερήσουμε τις όποιες διαδικασίες, με στόχο πάντα να βρεθεί κάποιος επενδυτής που στο τέλος θα ενδιαφερθεί, κάποιος που να καταλάβει και την ιστορία και τις δυνατότητές της ΑΕΚ και να έρθει να προχωρήσουμε

μαζί. Είμαστε αρκετά κοντά στο να επιτευχθεί κάποια συμφωνία, είμαστε σε διαπραγματεύσεις, τις τελευταίες μέρες ανταλλαγή οικονομικών στοιχείων που δείχνουν ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον. Βέβαια, το μειονέκτημα είναι πως σε τέτοιου είδους συμφωνίες κάποια μικρολεπτομέρεια μπορεί να αλλάξει τα πάντα», είπε ο Δημητρέλος. Αναλυτικά τόνισε:

Για το πώς αντέδρασαν οι δύο επιχειρηματίες όταν ενημερώθηκαν για τα νούμερα: «Γνωρίζω την αντίδραση του κ. Βιντιάδη, σύντομα θα είμαι σε θέση να γνωρίζω και του Χάρις. Με βάση τα δεδομένα που χρειαζόμαστε αυτή τη χρονιά, το νούμερο δεν είναι απαγορευτικό για κάποιον επενδυτή. Αυτό το οποίο πρέπει να ψάχνει κανείς είναι εάν μετά την καταβολή του οποιουδήποτε ποσού, να μην χρειάζεται να ζητούνται κάθε φορά 'βάλε δέκα'. Με ένα σωστό μάνατζμεντ να αποτελέσει μια βιώσιμη εταιρεία».

Για το εάν έχει καταλάβει την ουσία του ενδιαφέροντος: «Η δική μου πλευρά πρέπει να είναι συγκρατημένη. Θα λέω πάντα είναι η αλήθεια. Στις συζητήσεις που βρισκόμαστε, δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΚ όπως εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες. Εξετάζουν τα οικονομικά στοιχεία, βλέπουν κάποιες προοπτικές για την εκμετάλλευση κάποιων πραγμάτων που μπορεί να έχουν έσοδα.

Προπονητικό υπάρχει πράγματι, είναι μισθωμένο και πληρώνουμε ενοίκιο, έχει δυνατότητα αυτό το κέντρο να μας αποφέρει και άλλα έσοδα; Με το γήπεδο μπορεί να γίνει το ίδιο; Οι ακαδημίες δεν αποδίδουν ούτε ένα ευρώ και κοστίζουν 700.000. Αυτά όλα εξετάζονται για να δει τι μπορεί να γίνει με τα έσοδα και τα έξοδα.

Ενα σημαντικό στοιχείο είναι πως εάν στην ΑΕΚ με βάση την πρόβλεψη, μπουν 13 εκατ. ευρώ., στις 30/6/2013 θα είχε εξοφλήσει τους τρίτους και θα είχε ρυθμίσει τα χρέη της. Εάν δεν είχαμε προηγούμενες οφειλές, στο τέλος αυτής της χρονιάς, η ΑΕΚ θα ήταν κερδοφόρα. Για μένα στη ΑΕΚ θα έπρεπε αυτή την τριετία να υπάρξει μια οικονομική εξυγίανση ώστε στην συνέχεια να υπάρξει και αγωνιστική εξυγίανση.

Ο δικός μου ο προβληματισμός ήταν πως θα μπορέσω να πείσω αυτόν τον κόσμο, ότι η κατάσταση είναι αυτή και θα πρέπει να πορευόμαστε μαζί. Να κάνουμε σωστά και μικρά βήματα μέχρι εκεί που φτάνουμε. Υπάρχει η δυνατότητα η ΑΕΚ αυτή την στιγμή να καταφέρει να προχωρήσει. Εάν την επόμενη πενταετία βγει μια φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτός που χει επενδύσει τα 13 εκατ. Ευρώ, θα τα πάρει πίσω».

Για το εάν υπήρχε αρχικά ενδιαφέρον από τον Χάρις ή τον Βιντιάδη:

«Το δεύτερο, ο Βιντιάδης άρχισε να το

Keywords
Τυχαία Θέματα