ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | "Έχω στεναχωρηθεί για τον Ζέλικο..."

Για το χτίσιμο του νέου Παναθηναϊκού, τη σχέση με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον οποίο χαρακτήρισε δεύτερο πατέρα, αλλά και τις συμβουλές που δέχεται από τον Θανάση και τον Παύλο μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης πλέον της πράσινης ΚΑΕ έκανε δηλώσεις στον Sentra FM 103,3 και αρχικά εξήγησε: "Ο πατέρας μου και ο θείος μου εδώ και 25

χρόνια δημιούργησαν τον μπασκετικό ΠΑΟ, τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει συνέχεια. Βλέποντας ότι δύσκολα θα μπορούσαμε να συντηρήσουμε τα μπάτζετ των 30 και 35 εκατ. ευρώ είπαμε να ψάξουμε άλλον επενδυτή. Δεν βρέθηκε άλλος επενδυτής σε Ελλάδα-εξωτερικό για να εξασφαλίσει τη συνέχεια. Δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε να καταστραφεί".

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Η συμβουλή από τον πατέρα μου ήταν ότι εδώ θα γευτείς εκατομμύρια πίκρες και ίσως στο τέλος της σεζόν ένα Κύπελλο που θα έχει σταγόνες ευτυχίας. Και ο πατέρας μου και ο θείος μου είναι δίπλα μου κάθε μέρα και με συμβουλεύουν για τα πάντα. Ελπίζω και ‘γω να πετύχω κάτι παρόμοιο με εκείνους. Το θέμα είναι να υπάρχει προσπάθεια. Όλοι παλεύουμε να δούμε τι θα κάνουμε. Το προπονητικό επιτελείο, ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο Αλβέρτης, όλο το σταφ".

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχολίασε: "Οι σχέσεις μου με τον Ομπράντοβιτς ήταν σαν 2ος πατέρας, σαν ένας μεγάλος αδερφός. Είμαι πολύ μικρός για να μιλήσω γι αυτόν. Είναι δάσκαλος, είναι φίλος. Η σχέση παραμένει ζεστή, φιλική... μιλάμε. Δεν ξέρω τι εννοούσε ο Ζέλικο όταν μίλησε για έλλειψη σεβασμού. Υπήρχε και υπάρχει τεράστιος σεβασμός και αλληλεκτίμηση. Έχω στεναχωρηθεί ότι ο φίλος μου Ζέλικο δεν έμεινε να στηρίξει την προσπάθεια, εμένα σαν φίλο. Ήταν μια προσωπική του απόφαση".

Keywords
Τυχαία Θέματα