Τον τελείωσε...

19:28 22/3/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΕΛΦΑΚΗΣ (ΑΡΚΑΔΙΑ)


Άξιος της μοίρας του Άρης καθώς προηγήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική αλλά δεν κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος με τον, σαφώς καλύτερο, Πανθρακικό να πετυχαίνει δυο γκολ

στην επανάληψη και να στέλνει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην Football League.
Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ήταν για τον Άρη στο 14' όταν η μπάλα στρώθηκε στον Βλάχο εκείνος από τα όρια της μεγάλης περιοχής έπιασε ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Δυο λεπτά αργότερα ο Πανθρακικός έφτασε κοντά στο 1-0 όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Καμινιώτης άπλωσε το πόδι του για να διώξει και παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ αν δεν έσωζε ο Διούδης.
Στο 18ο λεπτό ο Άρης είχε διπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ όταν από έμμεσο φάουλ η εκτέλεση του Τάτου βρήκε στα σώματα, εν συνεχεία η μπάλα στρώθηκε στον Βλάχο το νέου σουτ του οποίου μάζεψε εύκολα ο Αθανασιάδης.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 32ο λεπτό με τον Τζανή να σεντράρει από αριστερά, η μπάλα να φτάνει στον αμαρκάριστο Ιγκόρ ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι παρότι ο Διούδης ήταν εξουδετερωμένος.
Στο 35' ο Αθανασιάδης έδιωξε εντυπωσιακά σουτ του Τάτου και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Άρης έκανε το 0-1. Ο Τάτος εκτέλεσε κόρνερ, ο Αθανασιάδης έκανε άστοχη έξοδο και ο Κύργιας με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Στην επανάληψη ο Πανθρακικός πίεσε για το δεύτερο γκολ με τον Άρη να αμύνεται μαζικά και στο 52' και πάλι ο Ιγκόρ σπατάλησε άλλη μια σπουδαία ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Στο 66' ο Πανθρακικός είχε και δεύτερο δοκάρι όταν η μπάλα από την κεφαλιά του Ιγκόρ σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Διούδη.
Ο Πανθρακικός δικαιώθηκε για την επιμονή του στο 72ο λεπτό όταν ο Μολίνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσια. Οι παίκτες του Μάντζιου συνέχισαν να πιέζουν για το γκολ της νίκης και αυτό ήρθε στο 89' με πρωταγωνιστή τον Καθάριο που έβγαλε σέντρα με τον Κύργια να χάνει την κεφαλιά και τον Ιγκόρ να εξιλεώνεται για τα δυο δοκάρια κάνοντας το 2-1.
Πλέον ο Άρης δεν μπορεί να ελπίζει ούτε σε θαύμα για παραμονή στην Super League με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Αθανασιάδης, Σαμπάτ, Παπαγεωργίου (46' Μολίνα), Ιγκορ, Χρήστου, Λαδάκης, Εμποου, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Τζάνης (85' Καθάριος), Ντιόγκο (46' Χασομέρης)
ΑΡΗΣ (Σ. Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης, Καμινιώτης (64' Δαμαρλής), Βανγκέλι, Μανιάς, Βλάχος (75' Κουσίδης), Τσιάρας (82' Αγγελούδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα