Κουνάει σεντόνι η Μπιλμπάο

18:57 22/3/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΧΕΤΑΦΕ: 1-0
Γήπεδο: Σαν Μαμές

Μια ανάσα από την κατάκτηση της 4ης θέσης βρίσκεται η Μπιλμπάο μετά και από τη νίκη της ε 1-0 επί της Χετάφε.

Στο 5ο λεπτό το σουτ του Ρίκο δυσκόλεψε τον Κοδίνα ενώ στο 8' ο Σουσαέτα αστόχησε από ιδανική θέση και στο 12' ο Ιραϊθόθ είπε όχι σε σουτ του Σαμίρ. Στο 17' και στο 22' οι προσπάθειες του Γκιγιέρμο σταμάτησαν στον Κοδίνα, ενώ στο 27' ο Ιραϊθόθ καθάρισε το σουτ του Σαμίρ. Τελικά το γκολ

για τους Βάσκους ήρθε στο 39ο λεπτό. Ο Σουσαέτα βρήκε χώρο, έκανε το σουτ κι έγραψε το 1-0. Μάλιστα στο 42' και στο 44' η Μπιλμπάο είχε δύο ακόμη μεγάλες ευκαιρίες με τους Ιραόλα και Αντέρ.

Στο 55ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Γκιγιέρμα ενώ στο 56' ο Κοδίνα είπε όχι σε κεφαλιά του Λαπόρτε. Η Μπιλμπαό συνέχισε να δημιουργεί και να χάνει ευκαιρίες, αλλά δεν πέτυχε άλλο γκολ.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Μπαλενθιάγα, Λαπόρτε, Γουρπέγι (46' Σαν Χοσέ), Ιραόλα, Ιτουράσπε, Ρίκο, Αντέρ, Μουνιαΐν, Σουσαέτα (82' Ντε Μάρκος), Γκιγιέρμο (62' Τοκέρο).

ΧΕΤΑΦΕ: Κοδίνα, Βαλέρα, Λόπεθ, Αρόγιο, Αλέξις, Μόρχα (68' Μίτσελ), Μοσκέρα (46' Λασέν), Λεόν, Λαφίτα, Σαμίρ (58' Κολουνγκά), Μαρικά.

ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: 1-1
Γήπεδο: Χοσέ Θορίγια

Χαμένες βγήκαν Βαγιαδολίδ και Βαγιεκάνο που κόλλησαν στ 1-1.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Χεφρέν σούταρε άστοχα, ενώ στο 7' η Βαγιαδολίδ πήρε το προβάδισμα με το αυτογκόλ του Ζε Κάστρο. Στο 36' ο Μίτροβιτς πρόλαβε τον Λαριβέι, ενώ στο 39' το σουτ του Γκάλβες πέρασε λίγο άουτ. Τελικά στο 44ο λεπτό ο Μπουένο με όμορφο σουτ έφερε στα ίσα το σκορ για τη Βαγιεκάνο.

Στο 47'ο Χάιμε σταμάτησε τον Ρατ, ενώ στο 50' το σουτ του Λαριβέι πέρασε μόλις άουτ. Στο 53ο λεπτό ο Χάιμε πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση σε σουτ του Λαριβέι, ενώ στο 55' το βολέ του Όσκαρ έφυγε μόλις άουτ. Στο 58' και στο 60' τα σουτ των Ροσίνια και Λαριβέι έφυγαν μόλις άουτ. Ο Ροσίνια είχε ακόμη ένα άστοχο σουτ στ 71ο λεπτό, ενώ στο τελευταίο 20λεπτο η Βαγιαδολίδ έχασε πολλές ευκαιρίες.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Χάιμε, Ρουέδα, Πένια, Μίτροβιτς, Βαλιέντε, Ρούμπιο, Ρόσι (77' Πέρες), Όσκαρ, Ράμα (74' Μανούτσο), Χεφρέν (60' Λάρσον), Γκέρα.

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Αρμπίγια, Κάστρο, Γκάλβες, Ρατ, Σαούλ, Τρασόρας, Μπουένο (69' Βιέρα), Ροσίνια (87' Λονγκό), Φαλκέ (77' Μπανγκουρά), Λαριβέι.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΛΕΒΑΝΤΕ: 0-0
Γήπεδο: Κορνεγιά ελ Πρατς

Χαρούμενες έμειναν Εσπανιόλ και Λεβάντε που μοιράστηκαν από ένα βαθμό (0-0).

Στο 1ο μόλις λεπτό ο Νάβας είπε όχι σε κεφαλιά του Μορένο, ενώ και στο 26' ο κίπερ της Λεβάντε σταμάτησε εντυπωσιακά τον Γκαρθία. Η μοναδική καλή ευκαιρία της Λεβάντε ήρθε στο 44ο λεπτό με τον Ρόδας να μην μπορεί από κοντά να σπρώξε την μπάλα στα δίχτυα του Κασίγια.

Στο 46ο λεπτό ο Κασίγια απέκρουσε την κεφαλιά του Μπαράλ, ενώ στο 56' το σουτ του Σιμάο κόντραρε σε σώματα. Στο 66ο λεπτό μετά από σέντρα του Βύντρα, ο Κασαδέσους έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε μόλις άουτ την μπάλα, ενώ στο 66' και στο 72' τα σου των Ίβανσιτς και Γκαρθία, έφυγαν μόλις άουτ.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασόιγια, Φουέντες, Κολότο, Μορένο, Λόπεθ, Ντ.Λόπεθ, Σάντσεθ (90' Τόριε), Πίτσι (73' Φερνάντεθ), Σιμάο (59' Κόρδοβα), Στουάνι, Γκαρθία.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Βύντρα, Ναβάρο, Ρόδας, Ελ Αντουά, Σιμάο, Ντιόπ, Ίβανσιτς (74' Σουμέτρα), Γκαρθία (86' Σισοκό), Ελ Ζαρ (64' Κασαδέσους), Μπαραλ.

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΕΛΤΣΕ: 1-0
Γήπεδο: Νουέβο Λος Κάρμενες

Μόνο με θαύμα θα χάσει την παραμονή της η Γρανάδα μετά και από τη νίκη με 1-0 επί της Έλτσε.

Στ 4ο λεπτό ο Ερέρα βγήκε και πρόλαβε τον Ελ Αράμπι, ενώ στο 14' το σουτ του Ρέθιο πέρασε μόλις άουτ. Στο 23ο λεπτό ο Ρομπέρτο είπε όχι σε προσπάθεια του Ζιλ, ενώ στο 31' ο Ντελ Μοράλ νικήθηκε από τον Ερέρα και στο 33' ο Ρέθιο αστόχησε από καλή θέση. Στο 40ο λεπτό ο Μάρκεθ έκανε όμορφο σουτ, με την μπάλα να ξύνει το δοκάρι της Γρανάδα, ενώ στο 452 ο Ελ Αράμπι αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ με τον Ερέρα.

Στο 49ο λεπτό ο Κόεφ έκοψε σωτήρια τον Σάντσες, ενώ στ 50' ο Ρομπέρτο είπε όχι σε προσπάθεια του Μάρκεθ. Στο 58ο λεπτό ο Ερέρα σταμάτησε το δυνατό σουτ του Ελ Αράμπι, αλλά στο 64' ο Ελ Αράμπι έστρωσε στον Μπραχίμι κι αυτός με όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ για τη Γρανάδα. Στο 71ο λεπτό ο Σαπουνάρου έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε αλλά ο Ρίκο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από την άσπρη βούλα. Στο 86ο λεπτό ο Ερέρα πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε κεφαλιά του Μουρίγιο.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Ανγκούλο, Μουρίγιο, Νιόμ, Κόεφ, Φατό (60' Μπουονανότε), Ρίκο, Ρέθιο, Ρίκι (82' Φολικέ), Ελ Αράμπι (89' Ιγκαλό), Μπραχίμι.

ΕΛΤΣΕ: Ερέρα, Πελεγκρίν, Σουάρεθ, Σαπουνάρου, Τσάρλι, Σάντεθ, Μάρκεθ, Ριβέρο, Κορομίνας (77' Μποάκιε), Ζιλ (57' Ροντρίγκες), Ντελ Μοράλ (74' Φιδέλ)

Keywords
Τυχαία Θέματα