Τον... σκότωσε ο «πρώην»

19:33 15/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 3η αγωνιστική
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρίκαλα)

Για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε χωρίς πλάνο στον αγωνιστικό χώρο και τελικά γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε στο πρώτο 10λεπτό του αγώνα να πιέζει τον Πανθρακικό και να έχει την κατοχή της μπάλας. Στη συνέχεια, όμως οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους αρχικά στο 13ο λεπτό,όταν η κεφαλιά του Παπαδόπουλου πέρασε άουτ. Όπως επίσης, και δύο λεπτά αργότερα είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν Λουσέρο με ωραίο γύρισμα βρήκε τον Μπαϊκαρά, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ. Έτσι η ομάδα της Κομοτηνής με αυτές τις ευκαιρίες κατάφερε να δείξει ότι θέλει να πετύχει κάτι καλό απέναντι στους «πράσινους» και ισορρόπησε το παιχνίδι. Το γεγονός πως οι δύο ομάδες δεν πέτυχαν άλλες ευκαιρίες τις οδήγησε στο να μπουν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυναμικά, με στόχο να πετύχει ένα γκολ και να επιστρέψει στις νίκες, ωστόσο ήταν άστοχος σε μερικές ευκαιρίες που είχε. Χαρακτηριστική αυτή του 48ου λεπτού, όταν ο Σισοκό δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή προ κενής εστίας, έπειτα από πάσα του Χριστοδουλόπουλου. Όπως και το σουτ του Κουίνσι στο 60ο λεπτό που πέρασε άουτ. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι σταδιακά έμπαιναν και σε ένα ολοένα και πιο βαθύ αγωνιστικό λήθαργο, αδυνατώντας να δημιουργήσουν κάποια καλή φάση. Όλα αυτά μέχρι το 83ο λεπτό και όταν ο Μουνάφο βρήκε ωραία τον Παπαδόπουλο, ο οποίος με πολύ ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 και ξεσήκωσε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.


Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Στάθης (67' Μίνγκα), Βαϊρουά, Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Μακροδημήτρης, Χρήστου, Μπαϊκαρά (67' Σπυλιοπείδης), Σαρακατσάνος, Λαδάκης.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σισοκό, Πίντο, Ζέκα, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος (68' Μαυρίας), Σεϊταρίδης (59' Μαρίνος), Φορναρόλι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κουίνσι (70' Τοτσέ).

Keywords
Τυχαία Θέματα