Προελαύνει η Μάλαγα

19:07 15/9/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΛΑΓΑ- ΛΕΒΑΝΤΕ: 3-1
Γήπεδο: Ροσαλέδα
Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Μάλαγα οι οποία μετρά τρεις νίκες σε τέσσερα ματς. Η Μάλαγα επικράτησε με 3-1 της Λεβάντε και έφτασε τους 10 βαθμούς.
Η Μάλαγα μπήκε καλύτερα στο ματς και μό0λις στο 1ο λεπτό ο Σάντσες έκανε τη σέντρα, ο Ελισέου έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Η Μάλαγα ήταν καλύτερη και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 26ο λεπτό. Ο Ίσκο βρήκε με καταπληκτική μπαλιά τον Σαβιόλα, ο

οποίος κοντρόλαρε και πλάσαρε τον Μουνούα.
Οι γηπεδούχοι ήλεγξαν στη συνέχεια τον ρυθμό και έχασαν ακόμη μια καλή ευκαιρία στο 41', με τον Σαβιόλα να κάνει την προβολή και τον Καμπαγιέρο να απομακρύνει.
Η Λεβάντε κατάφερε να ισοφαρίσει στο 46ο λεπτό, καθώς ο Μίτσελ έφυγε στην κόντρα και με όμορφο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καμπαγιέρο.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μουνούα είπε όχι σε σουτ του Πορτίγιο, αλλά στο 58' η Μάλαγα πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ.
Ο Σαβιόλα και ο Χοακίν συνδυάστηκαν όμορφα και ο τελευταίος πλάσαρε τον γκολκίπερ της Λεβέντε κι έκανε το 2-1.
Η Μάλαγα έμεινε στο 8' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σάντσες, αλλά στο 90+2' ο Πορτίγιο από κοντά μετά από σέντρα του Ντούντα, έκανε το τελικό 3-1.
ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Μονρεάλ, Ουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Σάντσες, Καμάτσο, Ελισέου (81' Ντούντα), Ίσκο, Πορτίγιο, Χοακίν (73' Ρέσιο), Σαβιόλα (67' Σάντα Κρους).
ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Λελ, Μπαγιεστέρος, Ναβάρο, Χουανφράν, Μίτσελ, Ντιόπ (74' Γκαρσία), Ελ Ζαρ (61' Πέδρο Ρίος), Μπαρκέρο (65' Παγιαρδό), Χουανλού, Γκέκας.

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα