Τον Εφραίμ επισκέφτηκε ο Καρατζαφέρης

18:41 31/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης επισκέφτηκε σήμερα τον ηγούμενο Εφραίμ στις φυλακές του Κορυδαλλού, για να του ευχηθεί καλή χρονιά.

Σε δηλώσεις του εξέφρασε την ελπίδα ότι «η Δικαιοσύνη θα αποδώσει όπως πρέπει το δίκαιον,

μακριά από σκοπιμότητες και μακριά από πικαρίσματα. Δεν χρειαζόμαστε προβλήματα, χρειαζόμαστε λύσεις στα προβλήματα»

Ακόμη σε ερώτηση για το πώς σχολιάζει το ότι ο ηγούμενος Εφραίμ είναι ο μόνος που είναι στη φυλακή, ο κ.Καρατζαφέρης είπε ότι «εάν αποδειχθεί ότι τελικά υπήρχε σκάνδαλο, τότε πρέπει να είναι και η άλλη πλευρά μέσα.

» Να φροντίσει η Πολιτεία να βρει εκείνους, οι οποίοι μαζί με τον Εφραίμ εάν διεπράχθη σκάνδαλο, να έρθουν και αυτοί εδώ».

Την ίδια στιγμή, χθες στη Μόσχα πραγματοποιήθηκε ξανά συγκέντρωση διαμαρτυρίας με κεντρικό αίτημα την απελευθέρωση του ηγουμένου Εφραίμ έξω από την ελληνική πρεσβεία της Μόσχας από 100 άτομα.

Στη διαμαρτυρία, σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax, συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ρωσικής σοσιαλσυντηρητικής Ένωσης, το Ανθρωπιστικό Κέντρο της Παγκόσμιας Ρωσικής Λαϊκής Συνόδου, το Ίδρυμα του Ανδρέα του Πρωτόκλητου, η Ομοσπονδία των ορθόδοξων τεχνοκρατών, ο Σύνδεσμος Φίλων της Μονής Βατοπεδίου, η στρατιωτική - πατριωτική ροκ λέσχη της ενορίας της Συνόδου των Αγίων της Μόσχας και εκπρόσωποι της λέσχης μοτοσικλετιστών «Νυχτερινοί Λύκοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα