Πρόταση Ξενιάδη σε Αδαμίδη: Σταύρο μείνε πρόεδρος!

18:21 31/12/2011 - Πηγή: AEK365

Στην χθεσινή, πρώτη, συνάντηση ανάμεσα στον Σταύρο Αδαμίδη και τον Βασίλη Ξενιάδη, ο δεύτερος πήγε με σκοπό να κάνει επισήμως γνωστή την πρόθεσή του, για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αμέσως μετά, ο 46χρονος επιχειρηματίας δήλωσε στο aek365.gr ότι συμφώνησαν με τον

πρόεδρο της Ένωσης, τη στιγμή που η επίσημη θέση της ΠΑΕ ήταν πως υπάρχει μία καταρχήν συμφωνία, αλλά θα πρέπει ο εν λόγω επιχειρηματίας να πληροί κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις. Ωστόσο, εκτός από αυτά τα σημαντικά ζητήματα, στην χθεσινή συνάντηση, κατατέθηκαν και οι πρώτες σκέψεις για τα πλάνα που καταστρώνει ο Βασίλης Ξενιάδης, εφόσον ολοκληρωθεί θετικά το deal.

Ένα από αυτά είναι η πρόθεσή του να παραμείνει ο Σταύρος Αδαμίδης στο... τιμόνι της ομάδας, τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν. Ο 46χρονος επιχειρηματίας ζήτησε από τον νυν πρόεδρο της ΑΕΚ να κρατήσει τη θέση του μέχρι το καλοκαίρι και τότε, θα συζητήσουν και για μετέπειτα. Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365.gr, ο λόγος που ζητήθηκε κάτι τέτοιο, ήταν διπλός. Ο Ξενιάδης θεωρεί ότι μεσούσης της σεζόν και μετά από μία τέτοια αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, θα ήταν προτιμότερο κάποιοι άνθρωποι να παραμείνουν στις θέσεις τους, προκειμένου να γίνει σωστά η μετάβαση και να μην υπάρχουν αναταραχές. Ο υποψήφιος επενδυτής θεωρεί πως ο Αδαμίδης γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην ομάδα και θα ήταν ο καταλληλότερος για να την τρέξει, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παράλληλα, το... μήνυμά του είναι πως όλοι όσοι νοιάζονται για την ΑΕΚ, χωράνε σε ένα τέτοιο εγχείρημα και κανείς δεν θα πρέπει να διαχωρίζεται κανείς που έχει προσφέρει και μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Η παραπάνω είδηση επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του Σταύρου Αδαμίδη, για την κατάθεση της συγκεκριμένης πρότασης, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΑΕΚ δείχνει αρνητικός σε πρώτη φάση. Ωστόσο, παρότι ο Ξενιάδης είναι ενήμερος για αυτό, θεωρεί ότι είναι πιθανόν να αλλάξει άποψη ο νυν πρόεδρος της Ένωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα