«Το πνεύμα του Μάικλ Τζάκσον είπε ότι ο γιατρός είναι αθώος»

19:33 15/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η οικογένεια Τζάκσον βρίσκεται εν μέσω μιας δίκης με την εταιρία AEG Live, ζητώντας 24 εκ. δισεκατομμύρια αποζημίωση. Η οικογένεια κατηγορεί τον μάνατζερ της εταιρίας διοργάνωσης συναυλιών για αμέλεια που συνέβαλε στον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον. Στις 11 Ιουνίου η πορεία της δίκης πήρε μια εντελώς αναπάντεχη τροπή όταν ήρθε η σειρά του Ράντι Φίλιπς, CEO

της AEG Live, να καταθέσει. Ο Φίλιπς μίλησε στο δικαστήριο για συνομιλίες με το πνεύμα του Μάικλ Τζάκσον, δήλωσε ότι η φίλη του, Μπρέντα Ρίτσι (πρώην σύζυγος του Λιόνελ Ρίτσι) μίλησε με μέντιουμ ή επικοινώνησε απευθείας με το πνεύμα του.

Το φάντασμα του τραγουδιστή «είπε ότι σκότωσε τον εαυτό του κατά λάθος» και έτσι απαλλάσσει τον γιατρό Κόνραντ Μάρεϊ από οποιαδήποτε αδικοπραγία, αναφέρει η New York Post. "Η Μπρέντα μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Μάικλ, είτε μέσω ενός μέντιουμ ή άμεσα. Είπε ότι ο Μάικλ δηλώνει ότι δεν έφταιγε ο γιατρός Μάρεϊ, ότι ο ίδιος σκότωσε τον εαυτό του κατά λάθος" τόνισε ο Φίλιπς.

Η δικαστής Ιβέτ Παλασουέλος επέτρεψε την καταγραφή της δήλωσης ενώ πολλοί στην αίθουσα του δικαστηρίου είχαν ξεσπάσει σε γέλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα