«Ο Μελισσανίδης έκανε αυτό που έπρεπε, τώρα δουλειά»!

18:48 15/6/2013 - Πηγή: AEK365

Την επιστροφή της ΑΕΚ το συντομότερο δυνατό στην κορυφή της Ελλάδας έθεσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ως στόχο της νέας προσπάθειας που ξεκινά με επικεφαλής τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο πρώην προπονητής της Ένωσης μίλησε στην "Real News" για πρώτη φορά έπειτα από την επιστροφή του στην ομάδα σε διοικητικό πόστο και αναφέρθηκε σε όλα τα στοιχήματα που σκοπεύει να κερδίσει η νέα διοίκηση της ομάδας...
«Ο

Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν χρειάζεται συστάσεις. Ποδοσφαιράνθρωπος από τους λίγους, έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες της Ελλάδας, με άφθονους τίτλους και διακρίσεις στο ενεργητικό του. Το όνομά του, ωστόσο, είναι άρρηκτα δεμένο με την ΑΕΚ, από το καινούργιο ξεκίνημα της οποίας δεν θα μπορούσε να λείψει. Και παρ' ότι κοντεύει στα 65 παραμένει αειθαλής και έτοιμος πάντα για δουλειά και στόχους. Ο Βόσνιος προπονητής μίλησε στην Real News για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το εγχείρημα που ανέλαβε προκειμένου η "Ενωση" να επιστρέψει στον αφρό της "στρογγυλής θεάς" του τόπου μας.
"Ο Δημήτρης (σ.σ. Μελισσανίδης) έκανε αυτό που έπρεπε, όμως τώρα δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, έργα απαιτούνται, σκληρή προσπάθεια καθημερινά και αφοσίωση από όλους μας" δήλωσε αρχικά ο Ντούσκο και συνέχισε ως εξής: "Η ΑΕΚ γυρίζει σελίδα, αρχίζει μια νέα, μια άλλη εποχή και σκοπός όλων εκείνων που θα παλέψουν γι' αυτήν θα πρέπει να είναι να την ξαναφέρουμε ψηλά, εκεί που της αξίζει. Γιατί δεν της ταιριάζουν ούτε η Γ' Εθνική, ούτε τα χαμηλά. Και γι' αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί όσο πιο γρήγορα γίνεται να τελειώσει η περιπέτεια με τις μικρότερες κατηγορίες. Η ΑΕΚ είναι ιστορία, ιδέα και πρέπει πάντα να παίρνει τίτλους. Για μένα δεν θέλω να πω κάτι, απλά είμαι εδώ για να βοηθήσω όπως και όσο μπορώ, αυτό μόνο, τίποτε άλλο".
Για την Νέα Φιλαδέλφεια ο Μπάγεβιτς ήταν σαφής: "Εκεί την γνώρισα την ομάδα, εκεί και θέλω να την ξαναδώ, εννοείται αυτό. Ασφαλώς το γήπεδο είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, δίνει μεγάλη δύναμη στους ποδοσφαιριστές με τον κόσμο στο πλευρό τους και πιστεύω ότι σύντομα η ΑΕΚ θα ξαναμπεί στο σπίτι της. Αλλά, όπως είπα και πριν, τώρα μετράνε όχι οι πολλές κουβέντες και οι ευχές, αλλά οι πράξεις και τα αποτελέσματα. Μας περιμένουν δουλειά και προσεκτικά, σοβαρά βήματα. Δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν. Το παρόν και, κυρίως, το μέλλον είναι προτεραιότητα, αυτά έχουν ουσία και σημασία, όχι τα παλιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα