ΑΓΟΡ | Γιαπλές: "Πρέπει να διαχειριστούμε την επιτυχία μας"

Ο Θανάσης Γιαπλές δεν θέλησε να μιλήσει για το ματς καθώς όπως ισχυρίστηκε είναι ημέρα γιορτής για την ομάδα του δεδομένου ότι κανείς δεν περίμενε την κατάκτηση της τέταρτης θέσης από τον ΑΓΟΡ.


"Συγχαρητήρια στο Πανιώνιο για την τρίτη θέση. Δε θα μιλήσω για το παιχνίδι. Είναι μια μέρα γιορτής για το Ρέθυμνο. Απο την αρχή της χρονιάς δε περίμενε κανείς αυτό το αποτέλεσμα δηλαδή την τέταρτη θέση. Υπάρχει μια πολύ καλή διοίκηση και λύνει όλα τα προβλήματα. Για το Ρέθυμνο τώρα αρχίζουν τα δύσκολα δηλαδή να παραμείνει στις ψηλές θέσεις. Είναι αλήθεια ότι έχουν συνηθήσει στις επιτυχίες

και αυτό είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε σωστά και και για στιγμές που δεν θα είναι τόσο καλές. Αξίζουν σε όλους συγχηρητήρια" ήταν τα όσα είπε ο Γιαπλές.

Από την πλευρά των παικτών ο Μπρέντ Πέτγουει δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω όλο το κόσμο και τους συμπαίκτες μου. Επίσης συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Θελώ να συγχαρώ και ευχαριστήσω το κόουτς μου για την πολύ καλή δουλειά που έγινε και φτάσαμε σε αυτή τη θέση παρά το γεγονός ότι θέλαμε να πάρουμε και την τρίτη θέση αλλά δε τα καταφέραμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα