Το πιο δυνατό επίσημο τεστ

13:14 12/9/2014 - Πηγή: AEK365

Η πρόκριση μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα έχει επιτευχθεί. Η ΑΕΚ είναι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (τη Δευτέρα η κλήρωση), ωστόσο θέλει να δείξει πως βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία. Κόντρα στον Φωκικό το απόγευμα στην Άμφισσα ο Δέλλας θέλει να τεστάρει τους παίκτες του σε συνθήκες αγώνα που θα βιώσουν καθ' όλη τη σεζόν. Σε ένα... ξένο γήπεδο δηλαδή, με εχθρική ατμόσφαιρα και έναν αντίπαλο απέναντι που σκοπό και στόχο θα έχει να κοντράρει την ΑΕΚ

με κάθε τρόπο.

Θα παλέψει για τη νίκη ο Φωκικός σήμερα. Μπορεί να δούμε ξανά σκληρό παιχνίδι. Η ΑΕΚ όμως από την πλευρά της επιβάλλεται να αρχίζει να συνηθίζει σε τέτοιες συνθήκες αγώνων.

Ο Δέλλας έχει απουσίες. Δεν υπολογίζει στους Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Σοϊλέδη και Ζόριτς. Θα δώσει ευκαιρίες στους Ρόβα και Γροντή να ξεκινήσουν στη βασική 11άδα, ως αμυντικό χαφ και αριστερό μπακ αντίστοιχα και από εκεί και πέρα θα χρησιμοποιήσει τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τους Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο στόπερ, τον Ανάκογλου δίπλα στον Ρόβα στα χαφ, τον Πλατέλλα δεξί εξτρέμ, τον Μπαρμπόσα αριστερό, τον Μάνταλο 10αρι και μπροστά τον Αραβίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα