Άμπροουζ: Θα συμβούλευα όλους να πάνε στην Ελλάδα

12:50 12/9/2014 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη σεζόν ο Ντάρεν Άμπροουζ αγωνίστηκε στη Super League με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης και έφυγε με καλές αναμνήσεις μιας και προέτρεψε και άλλους ποδοσφαιριστές να παίξουν στην Ελλάδα.
Ο Άγγλος μέσος ανήκει πλέον στην Ίπσουιτς και σε δηλώσεις του τόνισε: "Θα συμβούλευα όλους να κάνουν μια τέτοια είδους κίνηση και να πάνε στην Ελλάδα".
Στη συνέχεια ο Άμπροουζ δήλωσε:

"Υπάρχουν 4-5 πολύ καλές ομάδες και αγωνίστηκα εναντίον όλων. Ήταν μια ευκαιρία να γνωρίσω κάτι νέο. Πήγα εκεί και έμεινα έκπληκτος. Δεν το περίμενα. Η Ελλάδα έχει ένα καλό, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η ομάδα μου βρισκόταν στην τελευταία θέση όταν πήγα και έπεσε κατηγορία την τελευταία αγωνιστική, όταν έχασε από τον Ολυμπιακό".
Για τον λόγο που αποφάσισε να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ο Άμπροουζ δήλωσε: "Πέρασα 18 δύσκολους μήνες στη Μπέρμιγχαμ. Μερικοί προπονητές σε συμπαθούν και άλλοι όχι. Δεν είχα τίποτα προσωπικό με κανέναν. Δεν πήγα στην Ελλάδα για να αποδείξω πράγματα σε κάποιον, αλλά σε μένα. Ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορούσα να αγωνιστώ σε τοπ επίπεδο. Το ξέρω ότι μπορώ. Τα πήγα πολύ καλά εκεί. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα