Διαμαντάκος: Πρώτα ΟΦΗ, μετά Ατλέτικο

12:05 12/9/2014 - Πηγή: AEK365

Λίγες μέρες απέμειναν για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά στον Ολυμπιακό έχουν το μυαλό τους πρώτα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ σύμφωνα με τον Δημήτρη Διαμαντάκο.
Σε δηλώσεις του στη NOVA ο διεθνής επιθετικός τόνισε: "Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι. Όπως είπατε και εσείς, ξεκινάει μια δύσκολη περίοδος για εμάς με συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε δουλέψει αρκετά για να βγάλουμε το

πρόγραμμα και να ανταποκριθούμε με επιτυχία στα παιχνίδια".
- Για το γεγονός πως παίζει στον Ολυμπιακό και τη κλήση του στην Εθνική: "Σίγουρα, για εμένα είναι πρωτόγνωρες καταστάσεις. Είναι καινούριες εμπειρίες. Νομίζω πως σε αυτή την εποχή διανύω την καλύτερη περίοδο της καριέρας μου. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Να δουλέψω σκληρά για να μεγαλώσει όσο περισσότερο γίνεται αυτή η περίοδος".
- Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: "Ξέρουμε πολλά πράγματα για τον ΟΦΗ. Τον έχουμε δει. Παίζει ένα διαφορετικό σύστημα από ό,τι έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Είναι καλή ομάδα. Παίζει πολύ καλά αμυντικά. Αλλά αν εμείς μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, πιστεύω πως δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα".
- Για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης και αν το έχει στο μυαλό του: "Προέχει ο αγώνας με τον ΟΦΗ. Αν δεν συγκεντρωθούμε εκεί, μπορεί να χάσουμε. Οπότε, κοιτάζουμε πρώτα τον αγώνα με τον ΟΦΗ και μετά τον επόμενο".
- Για τη παρουσία του κόσμου στο "Γ. Καραϊσκάκης": "Ο κόσμος χαίρεται πάρα πολύ που είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Θα είμαστε έτοιμοι. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι να το απολαύσει".
- Για το δικό του στόχο τη φετινή σεζόν: "Να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Έτσι και αλλιώς, αυτή είναι η δουλειά μου. Και για αυτό θα προσπαθήσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα