Το πανεπιστήμιο του σεξ ήταν... φάρσα!

22:32 20/11/2012 - Πηγή: AEK365

Όλος ο κόσμος είχε ασχοληθεί πριν από ένα χρόνο με την δημιουργία του πρώτου πανεπιστημίου του σεξ στην Αυστρία, το οποίο θα πρόσφερε στους φοιτητές του πρακτική ερωτική εκπαίδευση!

Όπως ανέφερε στο σάιτ της σχολή η διευθύντρια Ylva-Maria Thompson «Σκοπός της ήταν να διδάξει την τεχνική του να δίνεις και να παίρνεις σεξουαλική ευχαρίστηση» παροτρύνοντας τους επίδοξους σπουδαστές να αφεθούν στην τέχνη του έρωτα».

Τελικά όπως αποδείχθηκε όλο αυτό ήταν μια καλοστημενη φάρσα, η οποία είχε σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους Αυστριακούς για την υπογεννητικότητα της πατρίδας τους.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει τότε γνωστά το Aisos (Austrian International School of Sex) θα ξεκινούσε πέρυσι τη λειτουργία του στην Αυστρία - με ευγενείς χορηγίες και επιδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα μαθήματα της σχολής ήταν μεταξύ άλλων: Ιστορία του σεξ, σύγχρονη σεξουαλική θεωρία, συμβουλές για το πώς να γίνεις καλός εραστής/ερωμένη, ερωτικές στάσεις, σεξουαλικές τεχνικές, τεχνικές χαδιών, ερωτικό μασάζ και ανατομικά χαρακτηριστικά. Όλα αυτά συνδυάζοντας τη θεωρία με την πρακτική.

Οι αποτυχόντες θα επαναλάμβαναν το κάθε μάθημα μέχρι να επιτύχουν!

Μάλιστα 600 άτομα είχαν κάνει αίτηση εγγραφής και ετοιμάστηκαν να φοιτήσουν στη σχολή που στεγαζόταν σε ένα αρχοντικό του 18ου αιώνα, μισή ώρα από τη Βιέννη. Μάλιστα θα πλήρωναν και το διόλου ευτελές ποσό των 1.400 ευρώ ώστε να γίνουν.. εξπέρ!

Τελικά όμως, οι εκπρόσωποί του αποκάλυψαν ότι επρόκειτο για μια φάρσα που επινόησε η αυστριακή ομάδα δράσης The Bird Base προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους Αυστριακούς για την υπογεννητικότητα της πατρίδας τους!

Όσο για την υποτιθέμενη διευθύντρια της σχολής, πρόκειται για μια Σουηδή καλλιτέχνιδα του σεξ, η οποία μέμφθηκε τους δημοσιογράφους που δεν εξέτασαν προσεκτικότερα την ιστορία, συμπεραίνοντας ότι το σεξ ακόμα πουλάει.

Keywords
Τυχαία Θέματα