ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | "Δεν το περίμενα να φύγει ο Σκουρτόπουλος"

Ο Πανιώνιος έχει κάνει μια εξαιρετική πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, παρά την βαριά ήττα από τον ΑΓΟΡ και γι' αυτό το λόγο ο Μάριος Μπατής δεν περίμενε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος να φύγει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, Μάριος Μπατής μίλησε τον ραδιοφωνικό σταθμό "ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6" για την αλλαγή προπονητή στην ομάδα, αλλά και για τα ευρωπαϊκά ματς του "Ιστορικού". Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:


Για την αλλαγή προπονητή: "Είναι θέμα της διοίκησης και του

προέδρου. Όταν μια ομάδα πάει τόσο καλά στην Ελλάδα, αν και γνωρίσαμε μια «βαριά» και άσχημη ήττα, δεν το περιμέναμε να φύγει ο κ. Σκουρτόπουλος. Λογικά η διοίκηση είχε δει κάποια σημάδια και έκρινε πως είναι σκόπιμο να γίνει μια αλλαγή. Εμείς είμαστε επαγγελματίες, πληρωνόμαστε να κάνουμε τη δουλειά μας και υπακούμε στις αποφάσεις".

Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: "Τα ματς στην Ευρώπη έχουν διαφορετικό χαρακτήρα σε σχέση με την Ελλάδα. Σίγουρα δεν είμαστε και η πιο έμπειρη ομάδα, ενώ είχαμε κακή απόδοση. Βέβαια θα κάνουμε την προσπάθειά μας προκειμένου να αλλάξουμε την εικόνα μας. Η Ούνιξ Καζάν είναι ομάδα πολλών εκατομμυρίων, έχει μεγάλο ρόστερ και είναι πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσουμε. Αν παίξουμε καλή άμυνα και δεν τους δώσουμε την δυνατότητα να πιάσουν υψηλά στάνταρ στην επίθεση, τότε και μέσα στην έδρα μας έχουμε τύχη".

Για τις φετινές βλέψεις του Πανιωνίου: "Δεν θα ορίσω αν είναι εκτός ή εντός προγράμματος μια ήττα από τον ΑΓΟΡ, γιατί φέτος είναι πολύ ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα. Μέχρι τώρα είμαστε σοβαροί και συνεπείς και φυσικά μια κακή ήττα δεν θα αλλάξει την εικόνα μας. Όλοι μαζί θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες".

Keywords
Τυχαία Θέματα