Βενγκέρ: Δύσκολα κρατάμε παίκτες για μια 10ετία

13:06 17/12/2011 - Πηγή: AEK365

Στην σημερινή εποχή η Άρσεναλ πολύ δύσκολα μπορεί να κρατήσει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές για πάνω από μια δεκαετία όπως υποστήριξε ο Αρσέν Βενγκέρ λόγω της οικονομικής διαφοράς που υπάρχει με τις δυο ομάδες του Μάντσεστερ.

Σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο, ο προπονητής της Άρσεναλ τόνισε: "Στο τέλος της ημέρας όποτε πουλάς έναν παίκτη δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι γιατί κατά κάποιο τρόπο έδωσες και εσύ την συγκατάθεση σου. Πρέπει να κάνεις το σωστό για την ομάδα, αλλά είναι δύσκολο να χάνεις ένα ταλαντούχο 23χρονο ή 24χρονο παίκτη. Το οικονομικό άνοιγμα

μας με ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι έχει γίνει τεράστιο για να ελπίζουμε πλέον ότι θα μπορούμε να κρατάμε παίκτες για μια δεκαετία. Μπορεί να χάσαμε και παλιότερα παίκτες, όπως οι Ανρί και Βιεϊρά αλλά τουλάχιστον αυτοί έπαιξαν 8-9 χρόνια για εμάς. Πρώτη φορά μας συμβαίνει να χάνουμε παίκτες σε ηλικία που αρχίζουν να ωριμάζουν ποδοσφαιρικά, όπως ήταν ο Φάμπρεγας και ο Νασρί, στα 24 τους χρόνια. Εκεί αρχίζεις να γίνεσαι πραγματικός παίκτης. Δεν είναι το ευκολότερο πράγμα να βάζεις 18χρονα παιδιά να παίζουν. Εκτός από το ότι ρισκάρεις, αναγκάζεσαι να αφήνεις έξω έμπειρους ποδοσφαιριστές".

Keywords
Τυχαία Θέματα