Ανησυχεί ο Μπλάτερ για το Μουντιάλ 2014

13:26 17/12/2011 - Πηγή: AEK365

Συνάντηση με κυβερνητικούς αξιωματούχους της Βραζιλίας θα έχει στις αρχές του νέου έτους ο Ζεπ Μπλάτερ καθώς ο πρόεδρος της FIFA είναι ιδιαίτερα ανήσυχος με τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στις προετοιμασίες ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα φιλοξενήσει η χώρα σε λιγότερο από τρία χρόνια.

Ο Μπλάτερ απαντώντας σε ερώτηση για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται τόνισε πως η εκτελεστική επιτροπή ανησυχεί για αυτές τις καθυστερήσεις

με την FIFA να μην λαμβάνει κυβερνητικές εγγυήσεις για την πορεία των προετοιμασιών. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του γενικού γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Ζερόμ Βαλκ, ο οποίος επεσήμανε την έλλειψη υποδομών της Βραζιλίας για το νέο αεροδρόμιο καθώς και για τα μέσα μαζικής μεταφοράς στους δρόμους της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με μελέτες, στην Βραζιλία θα χρειαστούν 11 δισεκατομμύρια δολάρια για να βελτιωθεί ο οδικός άξονας, να ενισχυθεί η ασφάλεια να αναπτυχθούν τα δίκτυα και οι τηλεπικοινωνίες αλλά και να αυξηθούν τα καταλύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα