Το ιατρικό «θαύμα» της ΑΕΚ

20:45 13/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ομολογουμένως, ελάχιστα είναι τα πράγματα που δουλεύουν... ρολόι στην ΑΕΚ την τελευταία περίοδο. Για την ακρίβεια μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Για αυτό και οι εξαιρέσεις (δυστυχώς εξαιρέσεις), θα πρέπει να επισημαίνονται. Μία από αυτές είναι η δουλειά που γίνεται από το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης και από το φυσιοθεραπευτικό τιμ της ομάδας, με επικεφαλής τον Νίκο Πανταζή. Ένα από τα τελευταία κατορθώματά τους, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή

του Τραϊανού Δέλλα στην σημερινή προπόνηση, ήταν ότι κατόρθωσαν να έχουν ετοιμοπόλεμους για το ντέρμπι -και σε μικρό χρονικό διάστημα- όλους τους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, σε χρόνο ρεκόρ.

Μετά το ματς με την Στουρμ Γκράτς (η ΑΕΚ παρατάχθηκε με πολλά προβλήματα), όπου τραυματίστηκε ο Δέλλας (υπέστη θλάση) ήρθε η σειρά αυτού με τον Πανιώνιο και η λίστα με τους τραυματίες μεγάλωσε και άλλο. Καράμπελας (λουμπάγκο), Λεονάρντο (υπέστη κάκωση αριστερού οπίσθιου μηριαίου) και Μπέλεκ (υπέστη διάταση δεξιού δικεφάλου), αποχώρησαν με αρκετά σοβαρά προβλήματα (ιδιαίτερα οι δύο τελευταίοι) και έπρεπε να γίνει αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμοι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το ιατρικό επιτελείο, αλλά και ο Νίκος Πανταζής που... επιμελείται τους τραυματίες μέσα στο γήπεδο, δήλωναν αισιόδοξοι, όμως χρειαζόταν και ένα μικρό ιατρικό «θαύμα» για να τα καταφέρουν. Και τελικά οι προβλέψεις τους επιβεβαιώθηκαν, αν και χρειάστηκε να δουλέψουν ακόμα και σε μέρες που η ομάδα είχε ρεπό, όπως για παράδειγμα ο επικεφαλής των φυσιοθεραπευτών, που βρισκόταν μαζί με τον Λεονάρντο την περασμένη Κυριακή στα Σπάτα για να... προλάβουν. Πλέον είναι όλοι απολύτως έτοιμοι και στην διάθεση του Κωστένογλου, που αυτός θα επιλέξει ποιοι μπορούν να βοηθήσουν σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα