Της αρκούσε η ισοπαλία, πρωτιά για Τότεναμ

20:55 28/11/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 11ος ΟΜΙΛΟΣ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΡΟΜΣΟ-ΤΟΤΕΝΑΜ: 0-2
Γήπεδο: Αλφχάιμ Στάντιον

Τα «σπιρούνια», επικράτησαν 2-0 της Τρόμσο στην χιονισμένη Νορβηγία για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, εξασφάλισαν την πρώτη θέση στο 11o γκρουπ τους και χαλαρώνουν μέχρι νεοτέρας...

Η Τρόμσο άγγιξε το γκολ μόλις στο 1ο λεπτό, καθώς ο Όντρασεκ βρέθηκε σε ιδανική θέση, αλλά

αστόχησε, ενώ στο 23' ο Λέκστρομ είπε όχι σε σουτ του Τάουνσεντ. Στο 35ο λεπτό ο Τσαντλί βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ αλλά κατάφερε να αστοχήσει από το μισό μέτρο.

Στο 53' ακυρώθηκε γκολ του Σίγκουρντσον καθώς στην αρχή της φάση υπήρξε χέρι του Σολδάδο, αλλά στο 62' μετά από λάθος γύρισμα του Καούσεβιτς ο Κιρικες έκανε το 1-0 για την Τότεναμ. Το τελικό 2-0 έκανε ο Καούσεβιτς με αυτογκόλ στο 73ο λεπτό.

ΤΡΟΜΣΟ: Λέκστρομ, Γογιούτ, Καούσεβιτς, Μπέντικσεν (77' Χέλμκε), Ντράγκε, Άντερσεν, Γιόχανσεν, Φράντζεν (68' Νόρμπιε), Κρίστιανσεν, Μόλντσκρεντ (71' Έσπεγιορντ), Όντρασεκ

ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Νόουτον, Κίρικες, Ντόουσον, Φράιερς (68' Βερτόνχεν), Καπού, Ντεμπελέ, Τσαντλί (69' Χόλτμπι), Τάουνσεντ, Σίγκουρντσον (77' Λαμέλα), Σολδάδο

ΑΝΖΙ-ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ: 1-1
Γήπεδο: Stadion Saturn

Στο 1-12 έμειναν Ανζί και Σερίφ, με τους Ρώσους να κερδίζουν την πρόκριση και τους Μολδαβούς να μένουν εκτός.

Μ'ολις στο 2ο λεπτό ο Κερζάκοφ πραγματοποίησε όμορφη επέμβαση σε σουτ του Καντού, ενώ στο 5' η κεφαλιά του Μογιάλ έφυγε λίγο άουτ. Στο 10ο λεπτό το όμορφο σουτ του Μογιάλ, έξυσε το δοκάρι της Ανζί, ενώ στο 14' ο Σομπόλεφ αστόχησε εξ επαφής. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, η Σερίφ έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Κερζάκοφ απέκρουσε το σουτ του Ρικαρντίνιο, εντυπωσιακά.

Η Σερίφ άνοιξε το σκορ στο 52ο λεπτό, καθώς ο Μπαλιμά έβγαλε όμορφη σέντρα, ο Ισά ξεμαρκαρίστηκε και με σουτ στην κίνηση άφησε άγαλμα τον Κερζάκοφ. Στο 57' ο Τόμιτς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Επουρεάνου, ο οποίος στο 58' έφερε τελικά στα ίσα το ματς για την Ανζί μετά από ασίστ του Μπουρμίστροφ. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ρικαρντίνιο της Σερίφ.

ΑΝΖΙ: Κερζάκοφ, Γκριγκαλάβα, Επουρεάνου (58' Μκρτσιαν), Αγκαλάροφ, Αντελέγιε, Έβερτον, Σομπόλεφ (83' Εστσένκο), Αχμέντοφ, Μαξίμοφ, Σερντέροφ (57' Σολομάτιν), Μπουρμίστροφ.

ΣΕΡΙΦ: Τόμιτς, Μετούα, Παγιέ, Σάμαρντζιτς, Ρικαρντίνιο, Μπαλιμά, Καντού, Μογιάλ, Στανόγιεβιτς (76' Ζούλιαμ), Λούβανορ, Ισά.

Keywords
Τυχαία Θέματα