Στενεύουν τα περιθώρια για Μάριμπορ, περνά η Ζούλτε

20:55 28/11/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 4ος ΟΜΙΛΟΣ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ: 1-2
Γήπεδο: JJB

Τεράστιο διπλό σχεδόν πρόκριση, πήρε η Ζούλτε με 2-1 επί της Γουίγκαν.

Στο 3ο λεπτό ο Μποσού απέκρουσε την κεφαλιά του Ρονιέ, αλλά στο 6' ο Μπαρνέτ με όμορφο γκολ, έκανε το 1-0 για την Αγγλική ομάδα. Στο 13ο λεπτό ο Μποσού απέκρουσε εντυπωσιακά το όμορο σουτ του ΜακΜάναμαν, ενώ στο 19' η Γουίγκαν έφυγε σε ιδανική κόντρα αλλά ο Πάουελ έκανε λάθος και η φάση πέρασε. Τελικά

στο 36ο λεπτό η Ζούλτε έφερε στα ίσα το ματς με σουτ του Αζάρ μετά από κόρνερ. Στο 43ο λεπτό η κεφαλιά του Ρονιέ έφυγε λίγο άουτ.

Στο 61ο λεπτό ο Μποσού είπε όχι σε δυνατό σουτ του Πάουελ, ενώ στο 69' ο Νίκολς απέκρουσε το φάουλ του Αζάρ. Την τεράστια νίκη στους Βέλγους έδωσε ο Μαλαντά με τρομερό πλασέ στο 88ο λεπτό.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Νίκολς, Κρέινι, Ρονιέ, ΜακΚαν, ΜακΚλιν, Γκόμες 64' Φόρτσιουν), ΜακΜάναμαν (84' Εσπινόσα), ΜακΆρθουρ (90' Χολτ), Μπόις, Πάουελ, Μπαρνέτ

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ: Μπόσουτ, Ντε Φο, Κόλπερτ, Χαμπίμπου, Κουμς (90' Κάσερες), Αζάρ, Σκουλασόν (80' Εντιαγέ), Κόντε (73' Σιλά), Ντουπλούς, Ντ'Έινι, Μαλαντά

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΜΑΡΙΜΠΟΡ: 1-1
Γήπεδο: Τσεντράλνι

Δεν μπόρεσε να φύγει με το διπλό από τη Ρωσία η Μάριμπορ, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Ρουμπίν και πλέον θέλει ένα θαύμα για να προκριθεί.

Στο 16ο λεπτό ο Φάγιτς αστόχησε από ιδανική θέση, αλλά στο 43ο λεπτό η Ρουμπίν άνοιξε το σκορ. Μετά από διώξιμο της μπάλας από την άμυνα των Σλοβένων, ο Νάτσο με σουτ από τα 30 μέτρα περίπου άφησε άγαλμα τον Χαντάνοβιτς κι έγραψε το 1-0.

Στο 51' ο Φάγιτς αστόχησε ξανά από καλή θέση, ενώ στο 63' ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε σουτ του Ροντόν. Την ισοπαλία στη Μάριμπορ έδωσε ο Μεζγκά με γκολ στο 86ο λεπτό του αγώνα.

ΡΟΥΜΠΙΝ: Ριζίκοφ, Μαβινγκά, Μαρκάνο, Σαρόνοφ, Κούλικ, Τορμπίνσκι, Ριαζάντσεφ (60' Ροντόν), Κίσλιακ, Ερεμένκο (74' Μ'Βιλά), Νάτσο, Προυντνίκοφ (61' Μουκαμέτσιν).

ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Χαντάνοβιτς, Ραΐσεβιτς, Βιλέρ, Άργκους, Μίλετς, Φιλίποβιτς, Μεζγκα, Μερτέλι (77' Τσβιγιάνοβιτς), Ντερβίσεβιτς (64' Τσρνιτς), Φάγιτς, Μποχάρ (83' Ζάχοβιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα