Ελπίζει στο θαύμα η Κούμπαν, πρωτιά για Βαλένθια

20:55 28/11/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 1ος ΟΜΙΛΟΣ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 0-1
Γήπεδο: Λίμπερτι

Την πρωτιά καθάρισε και τυπικά η Βαλένθια, που κέρδισε με 1-0τη Σουόνσι και μάλιστα μέσα στην έδρα της. Περνά λογικά και η Σουόνσι, εκτός κι αν χάσει την τελευταία αγωνιστική και η Κούμπαν κερδίσει με 4-0 τη Βαλένθια...

Στο 6ο λεπτό ο Λαμά έκανε τη σέντρα και ο Μπόνι έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 11' ο Μόνι έπιασε νέα

κεφαλιά μετά από κακή έξοδο του Άλβες, αλλά και πάλι δεν βρήκε τέρμα. Τελικά στο 17ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Παρέχο έκανε το 1-0 για τη Βαλένθια. Η Σουόνσι πέτυχε γκολ με τον Βάσκεθ στο 42ο λεπτό το οποίο ακυρώθηκε όμως.

Στο 50' το πλασέ του Φεγκουλί έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 69' ο Άλβες είπε όχι σε σουτ του Ντε Γκουζμάν.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Τρέμελ, Ρανχέλ, Τσίκο, Τέιλορ, Αμάτ, Μπρίτον, Σέλβεϊ, Ποθουέλο, Ντάιερ (66' Πάμπλο), Λάμα (46' Ντε Γκουζμάν), Μπονί (40' Βάσκεθ)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Ζοάο, Β. Ρουίζ, Ματιέ, Γκουαρδάδο, Οριόλ, Παρέχο, Φεγκουλί (66' Πιάτι), Κανάλες (85' Φουέγο), Ζόνας (77' Πόστιγκα), Μπερνάτ

KOYΜΠΑΝ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ- ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ: 4-0
Γήπεδο: Στάντιον Κούμπαν

Τη νίκη με 4-0 πέτυχε η Κούμπαν Κράσνονταρ επί της Σεν Γκάλεν, την πέταξε εκτός κι ελπίζει σε ένα θαύμα. Συγκεκριμένα, οι Ρώσοι θέλουν δύο ήττες της Σουόνσι, δική τους νίκη μέσα στη Βαλένθια και στη συνέχεια η πρόκριση θα παιχτεί στα γκολ καθώς και τα δύο ματς των ομάδων ήρθαν ισόπαλα 1-1.

Η Κούμπαν ξεκίνησε ιδανικά το ματς καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Σόσνιν έβγαλε για τον Μελγαρέχο που κατέβασε άψογα με το στήθος και με όμορφο σουτ έκανε το 1-0. Στο 7οι λεπτό ο Σισέ έβγαλε τη σέντρα και ο Ιγκνάτιεφ έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 12' ο Μελγαρεχο έιπασε την κεφαλιά, με τον Λοπάρ να διώχνει. Στο 21' και στο 25' ο Λοπάρ είπε όχι σε προσπάθειες των Σισέ και Ιγκνάτιεφ, ενώ στο 437' ο κίπερ της Σεν Γκάλεν απέκρουσε ξανά σουτ του Μελγαρέχο. Οι Ρώσοι έχασαν απίστευτη ευκαιρία στο 40' καθώς είχαν διαδοχικά δοκάρια με τους Σισέ και Ιγκνάτιεφ, ενώ στο 42' ο Νάτερ αστόχησε από ιδανική θέση.

Στο 51ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Ιγκνάτιεφ, αλλά στο 54' μετά από απόκρουσε του Λοπάρ σε σουτ του Ποπόφ, ο Ιγκνάτιεφ από κοντά έκανε το 2-0 για την Κούμπαν. Στο 68' ο Μελγαρέχο αστόχησε από καλή θέση, αλλά στο 71' βρήκε στόχο και έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 έγραψε ο Καμπορέ στο 90ο λεπτό του αγώνα.

ΚΟΥΜΠΑΝ: Μπελένοφ, Αρμάς, Ντελμπέρ, Κοζλόφ, Μελγαρέχο (78' Μπουένο), Καμπορέ, Ιγκνάτιεφ (62' Κουμπούλοφ), Σόσνιν, Ζάβνερτσικ, Ποπόφ (76' Μπαλντέ), Σισέ.

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ: Λοπάρ, Στόκλασα, Μπέσλε (46' Ρούσο), Νάτερ, Βίτκιεβιτς (72' Βίτριχ) , Μουτς, Ματίς, Λενζανί, Ντεμίρι, Ροντρίγκες, Καράνοβιτς (60' Κεϊτά).

Keywords
Τυχαία Θέματα