«Τι θα έκαναν Ρονάλντο και Μέσι χωρίς ο ένας τον άλλον;»

16:46 14/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μίλησε με εκπληκτικά λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του στους «κόκκινους διαβόλους», αλλά και τον Λιονέλ Μέσι.

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε ο Φέρντιναντ στην επίσημη σελίδα του στο facebook:

«Κριστιάνο Ρονάλντο - τι μπορώ να πω... απίστευτο κατόρθωμα, περήφανος για σένα αδερφέ. Ο Κριστιάνο

είναι η ζωντανή απόδειξη ότι όσο ταλέντο και αν έχεις σαν νέος, πρέπει να δουλέψεις για να γίνεις επιτυχημένος.

Η πρώτη μου ανάμνηση από τον Κριστιάνο ήταν σε ένα φιλικό προετοιμασίας εναντίον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μετά το ματς, οι παίκτες ήταν ενθουσιασμένοι μαζί του και προσπαθούσαν να πείσουν τον Σερ Άλεξ και τον Κάρλος Κεϊρόζ να τον αποκτήσουν. Ποτέ δεν ξανάδα μια πιο μαγευτική εμφάνιση από έναν νεαρό από εκείνη τη μέρα, μας εντυπωσίασε όλους. Λίγες μέρες αργότερα, ήταν παίκτης της Γιουνάινεντ.

Όταν πρωτοσυνάντησα τον Ρόνι στο Κάρινγκτον, ήρθε σαν ένας πραγματικά αποφασισμένος παίκτης -ένα ακατέργαστο διαμάντι που ήταν έτοιμο για δουλειά όσο πιο σκληρά μπορούσε για να ολοκληρώσει τη βελτίωσή του. Χιλιάδες ώρες στο γυμναστήριο και στο προπονητικό κέντρο τον μετέτρεψαν σε τέλειο υπόδειγμα.

Είμαι ακόμη πραγματικά έκπληκτος από το κίνητρο και την αποφασιστικότητα να μείνει στην κορυφή, αλλά όχι μόνο για τον Ρονάλντο, αλλά και τον Μέσι. Είναι χαρά να βλέπεις αυτούς τους δύο να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον κάθε εβδομάδα που περνά. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Θα μπορούσαν να σκοράρουν τόσα πολλά γκολ χωρίς να έχουν ο ένας τον άλλον, σπάζοντας κάθε ρεκόρ που θα βρεθεί στο δρόμο τους;
Ε

Είναι ευλογία να είμαστε σε μια εποχή που τόσο ο Ρονάλντο όσο και ο Μέσι έχουν ανάψει το παιχνίδι με έναν τρόπο που δεν έχει δει ποτέ κανείς.

Βίβα Ρονάλντο.

Υ.Γ.: Προσπάθησα και απέτυχα να στρίψω το αυτί του».

Keywords
Τυχαία Θέματα