Τι συνέβη με Κολιάδη

17:19 27/2/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο Αλέξανδρος Κολιάδης εξέφρασε μετά την σημερινή προπόνηση την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα. Είχαν προηγηθεί πολλά... Μεταξύ αυτών η διαρροή ότι υπήρξε επεισόδιο με πρωταγωνιστή εκείνον και τον Παύλο Μητρόπουλο, αλλά και στην συνέχεια ότι ήρθε σε διαφωνία με ορισμένους παίκτες.
Τι συνέβη στην πραγματικότητα; Όσον αφορά το... επεισόδιο με τον Μητρόπουλο, δεν ήταν παρά μια διαφωνία. Σε κάποια στιγμή της συζήτησης εντός των αποδυτηρίων ο Μητρόπουλος, αναφερόμενος στο θέμα που προέκυψε και τα... επακόλουθά του, είπε ότι: «Μόνο στην ΑΕΚ

γίνονται αυτά», με τον Κολιάδη να διαφωνεί μαζί του και να του τονίζει: «Δεν είναι έτσι. Σε όλες τις ομάδες συμβαίνουν. Ακόμη και στη Ρεάλ έγινε ότι έγινε με τον Μουρίνιο και τους Κασίγιας, Ράμος και πήρε τεράστια έκταση σε όλο τον κόσμο».
Από εκεί και πέρα, η παρεξήγηση που υπήρξε μεταξύ του Κολιάδη και ορισμένων παικτών ήταν ότι ενώ είχε ακούσει (πριν την συζήτηση στα αποδυτήρια) τα παράπονά τους, σε αρκετές στιγμές κατά τη διάρκεια της κουβέντας που έγινε με τον Λίνεν, υπερασπίστηκε τον προπονητή σε ορισμένα θέματα. Κάποιοι παίκτες θεώρησαν ότι με αυτό τον τρόπο ο Κολιάδης έδειξε άλλο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της κουβέντας. Γεγονός που τον στενοχώρησε. Άλλωστε, ο λόγος που επέστρεψε στην ΑΕΚ ήταν να βρίσκεται στο πλευρό των παικτών και να αφουγκράζεται όσα τους απασχολούν, τη στιγμή που είχε χαθεί κάθε ψυχική επαφή των Κιτρινόμαυρων με τους υπόλοιπους συνεργάτες του Λίνεν.
Ωστόσο, οι πιο έμπειροι παίκτες της ομάδας εξήγησαν στους ποδοσφαιριστές που εξέφρασαν την εν λόγω άποψη, ότι ο ρόλος του Κολιάδη δεν είναι μόνο να στέκεται στο πλευρό τους, αλλά και να προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες μέσα στα αποδυτήρια, όταν διαπιστώνει ότι η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει. Μετά από τις συζητήσεις που ακολούθησαν όλοι οι παίκτες το κατάλαβαν αυτό, όταν σκέφτηκαν το θέμα με πιο καθαρό μυαλό και η παρεξήγηση (που έτσι κι αλλιώς από την πλευρά τους δεν είχε πάρει έκταση) λύθηκε. Μάλιστα, μόλις έγινε γνωστή η πρόθεση του Κολιάδη να παραιτηθεί, δέχθηκε... πρέσινγκ από πολλούς παίκτες, προκειμένου να αλλάξει άποψη, καθώς άπαντες αναγνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η παρουσία του μέσα στα αποδυτήρια.
Άλλωστε, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τάσεις φυγής του Κολιάδη δεν συνδέονται άμεσα με τα σημερινά γεγονότα, αλλά με άλλα ζητήματα που έχουν προηγηθεί (κάτι που αναφέραμε από την πρώτη στιγμή). Τις συγκεκριμένες σκέψεις φέρεται να τις είχε εκφράσει και πριν από τη συζήτηση που έγινε σήμερα στα αποδυτήρια και απλά μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης αποφάσισε να... προχωρήσει την παραίτησή του. Ωστόσο, πέραν του πρέσινγκ που δέχεται από τους ποδοσφαιριστές, ο Κολιάδης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και με τη διοίκηση της ομάδας και κοινή πεποίθηση παικτών και ιθυνόντων είναι ότι τελικά θα μεταπειστεί και θα δώσει κανονικά το «παρών» αύριο στα Σπάτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα