Συμπληρώνεται το παζλ

16:53 27/2/2013 - Πηγή: AEK365

To τέταρτο εισιτήριο για το φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ανδρών στο Ρέθυμνο θα παίξουν την Τετάρτη 27/2 στις 19.00 ο Φοίνικας και ο ΑΟ Κηφισιάς στη Σύρο. Και οι δύο ομάδες θέλουν να προκριθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους τόσο σε φάιναλ-4 όσο και σε ημιτελικό. Η αναμέτρηση των δύο ομάδων είχε αναβληθεί λόγω των κινητοποιήσεων της ΠΝΟ και έρχεται σε μία περίοδο που ο Φοίνικας εντείνει τις προσπάθειες του για να μπει στην πρώτη 4αδα του πρωταθλήματος και η Κηφισιά για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φάιναλ-4 του 2ου League

Cup «Νίκος Σαμαράς».

Υπενθυμίζεται ότι στους άλλους τρεις προημιτελικούς που διεξήχθησαν την προηγούμενη Τετάρτη, οι Ολυμπιακός, Παμβοχαϊκός και Ηρακλής πήραν την πρόκριση και περιμένουν να μάθουν ποιος από τους Φοίνικα και Α.Ο. Κηφισιάς θα μπει στην κλήρωση του final-4 που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11.30 στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

«Η πρόκριση μας στο φάιναλ-4 και γενικά το Κύπελλο αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα μου. Η Κηφισιά δεν έχει άγχος, παίζει ελεύθερα και προέρχεται από νίκη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό», είπε ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Χρήστος Πάτρας. Ο Ηλίας Λάππας ενδέχεται να μην ξεκινήσει τον αγώνα λόγω ενοχλήσεων τον γόνατο.

Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης έχει σοβαρό πρόβλημα με τον Θεόκλητο Καριπίδη που θα μείνει εκτός. «Το Κύπελλο δεν είναι πρώτος μας στόχος. Ο αγώνας έρχεται σε κακή χρονική στιγμή αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να τον παλέψουμε».

Διαιτητές θα είναι οι: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας.


Φάιναλ-4 Κυπέλλου 2012-13
(Ρέθυμνο 23-24 Μαρτίου 2013)
Ηρακλής
Ολυμπιακός
Παμβοχαϊκός
Φοίνικας Σύρου ή ΑΟ Κηφισιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα