Θέλει να μείνει ο Πιζάρο

16:31 12/3/2013 - Πηγή: AEK365

Είναι ένας από τους πιο έμπειρους επιθετικούς της Μπουντεσλίγκα, όπου αγωνίζεται από το 1999, με μια διετή διακοπή το 2007, όταν και έπαιξε στην Τσέλσι. Ο Κλαούντιο Πιζάρο, αν και διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του, παραμένει ενθουσιασμένος από την παρουσία του στη Μπάγερν Μονάχου, όπως φαίνεται από δηλώσεις του σε γερμανικό περιοδικό.

«Είμαι ευτυχισμένος στη Μπάγερν Μονάχου. Αυτή είναι η ομάδα στην οποία πάντα ήθελα να αγωνίζομαι. Ακόμα και όταν πήρα μεταγραφή για την Τσέλσι, την Μπάγερν σκεφτόμουν. Θέλω να παίζω στους Βαυαρούς και του χρόνου. Μακάρι να μου ανανεώσουν

το συμβόλαιό μου οι παράγοντες του συλλόγου», είπε χαρακτηριστικά ο Περουβιανός επιθετικός.

Αν και δηλώνει πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Μόναχο, ο Πιζάρο δεν αγωνίζεται πολύ. Ο ίδιος δίνει τη δική του εξήγηση για την επιθυμία του. «Από τη στιγμή που θα αλλάξει ο προπονητής, θεωρώ πως έχω ένα επιπλέον κίνητρο. Θέλω να προσπαθήσω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του νέου τεχνικού και να μετρήσω τις δυνάμεις μου. Θα είναι σαν να κάνω μια καινούργια αρχή», τόνισε ο Πιζάρο.

Ωστόσο, από τη διοίκηση δεν έχει κληθεί ακόμα για να συζητήσουν, όπως αποκαλύπτει. «Ακόμα δεν με έχουν καλέσει, ούτε με έχουν ενημερώσει αν είναι στις προθέσεις τους να ανανεώσουν το συμβόλαιό μου. Θα ήθελα πολύ να γίνει αυτό. Πιστεύω πως ακόμα έχω πολλά να δώσω στην ομάδα», σημείωσε ο Κλαούντιο Πιζάρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα