Μισίμοβιτς: Να νικήσουμε τους Έλληνες

15:52 12/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στις 22 Μαρτίου, η Βοσνία θα υποδεχτεί την Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι Βόσνιοι θα παίξουν για την νίκη όπως ξεκαθάρισε ο Σβέζνταν Μισίμοβιτς ο οποίος πρόσθεσε πως ένα θετικό αποτέλεσμα θα δώσει αυτοπεποίθηση στους Βόσνιους ενόψει της συνέχειας των προκριματικών.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, ο επιθετικός των Βόσνιων τόνισε: "Είναι όντως ένα πολύ σημαντικό ματς. Η Ελλάδα

είναι βασική διεκδικήτρια της πρόκρισης, μαζί μας και έτσι είναι λογικό να θέλουμε να νικήσουμε τους Έλληνες περισσότερο. Μία νίκη σε αυτό το ματς θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης. Ανυπομονώ για το παιχνίδι αυτό".
Για την ομάδα της Βοσνίας, ο Μισίμοβιτς δήλωσε: "Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Υπάρχουν παίκτες μεγάλης ποιότητας με χαρακτήρα και εμπειρία από αυτές τις διοργανώσεις. Μαζί με την υποστήριξη του κόσμου μας μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση".
Μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, Βοσνία και Ελλάδα ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς και σε ό,τι αφορά στην συνέχεια του ομίλου, ο Μισίμοβιτς δήλωσε: "Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Υπάρχουν πολλές αναμετρήσεις μπροστά μας. Θα πρέπει να βλέπουμε όλα τα ματς που έρχονται με προσοχή".

Keywords
Τυχαία Θέματα