«Θα τα καταφέρουμε»

21:13 17/6/2013 - Πηγή: AEK365

Την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα στον "τελικό" με τον Ολυμπιακό Βόλου που θα σημάνει την επιστροφή του Παναιτωλικού στη Super League, εξέφρασε ο Φώτης Κωστούλας."Έχουμε μία καλή πορεία στα τελευταία παιχνίδια, εκτός από το τελευταίο με τον Ηρακλή και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να πάρουμε εμείς την άνοδο. Από τη μία πιστέψαμε ότι θα ήταν πιο

εύκολο. Ωστόσο, εγώ ο ίδιος πήγα στα αποδυτήρια και είπα στους παίκτες, όπως και ο προπονητής, ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο. Και στο παρελθόν έχουμε χάσει από αδιάφορες ομάδες. Εμείς ήμασταν κακοί με τον Ηρακλή, δεν ήταν ο Ηρακλής καλύτερος από εμάς και κάπως έτσι ήρθε και το κακό αποτέλεσμα".

Αναφορικά με την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού είπε: "Είχαμε την ευκαιρία να έχουμε ανέβει, την χάσαμε και τώρα περιμένουμε τι θα γίνει στο τελευταίο παιχνίδι. Θα είναι μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος".

Ερωτηθείς αν θα υπάρξει απογοήτευση σε περίπτωση που η ομάδα του δεν πάρει την άνοδο, ο Φώτης Κωστούλας απάντησε: "Ο καθένας απογοητεύεται. Άλλον λίγο περισσότερο, άλλος λιγότερο, ωστόσο, το ξεπερνάς και συνεχίζεις. Είτε αυτό πάρει πιο πολύ χρόνο, είτε χρειαστεί μικρότερο χρονικό διάστημα. Σίγουρα υπάρχει και στο πίσω μέρος του μυαλού μας αυτό το ενδεχόμενο".

Keywords
Τυχαία Θέματα