«Θα γίνει καλύτερη η ΑΕΚ»

14:21 26/8/2012 - Πηγή: AEK365

Θετική εντύπωση άφησε στον Λεάντρο Άλβαρες, η εικόνα της ΑΕΚ όπως την αντιμετώπισε χθες στο ΟΑΚΑ. Ο σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης, μάλιστα, τόνισε πως η Ένωση θα γίνεται όλο και καλύτερη στο μέλλον.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο gazzetta:

Για την πρεμιέρα «Πάντα μια πρεμιέρα είναι δύσκολη και ειδικότερα απέναντι σε μια ομάδα με τη δυναμική, τον κόσμο και την ιστορία της ΑΕΚ.

Ο αντίπαλός μας μπορεί να ήταν διαφορετικός σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια όμως αυτό δεν υποβαθμίζει την επιτυχία μας»

Για την εικόνα του παιχνιδιού «Το πρώτο ημίχρονο θα έλεγα ότι ήταν περισσότερο αναγνωριστικό. Κανένας μας δεν ήξερε τι μπορεί να περιμένει από τους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ. Στο β΄ μέρος ανεβάσαμε ρυθμούς, εκμεταλλευτήκαμε το λάθος του αντιπάλου μας και ανοίξαμε το σκορ, με αποτέλεσμα να πάρουμε μια σπουδαία νίκη. Είναι σημαντικό να ξεκινάς το πρωτάθλημα νικηφόρα».

Για το γεγονός ότι ο Αστέρας λόγω της Ευρώπης μπορεί να ήταν πιο έτοιμος «Νομίζω ότι είχαμε ένα μικρό πλεονέκτημα σε σχέση με την ΑΕΚ λόγω του Γιουρόπα Λιγκ. Ίσως να ήμασταν πιο έτοιμοι αφού εξαιτίας των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων ξεκινήσαμε πιο νωρίς την προετοιμασία μας».

Για τους στόχους της ομάδας του «Για όλες τις επαρχιακές ομάδες, ο πρώτος στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή. Εμείς πάντως, θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε από νωρίς αυτό τον στόχο και στη συνέχεια θα επιδιώξουμε κάτι καλύτερο είτε μέσω πρωταθλήματος είτε μέσω Κυπέλλου».

Για την φετινή ΑΕΚ «Είδαμε μια ΑΕΚ διαφορετική από τα προηγούμενα χρόνια. Έχει πολλούς νέους παίκτες με ταλέντο. Είναι μια γρήγορη ομάδα με τρεξίματα και μου άφησε καλές εντυπώσεις. Χρόνο με το χρόνο θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη. Να μην απογοητευτεί ο κόσμος της. Αυτά τα παιδιά θέλουν πίστωση χρόνου για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να δείξουν τι μπορούν πραγματικά να κάνουν κατά την διάρκεια της σεζόν».

Για τον Τσιώλη «Είναι η τέταρτη χρονιά που συνεργάζομαι μαζί του. Είναι ένας τεχνικός που δουλεύει πολλές ώρες τη μέρα, όχι μόνο στην προπόνηση, αλλά και εκτός αυτής. Είναι φοβερός γνώστης της αντικατασκοπίας και του σκάουτινγκ. Ξέρει καλά όλες τις ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει και παρουσιάζεται πάντα πολύ καλά διαβασμένος μέσα στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα